Zwangere Katja Schuurman reageert geërgerd op seksisme: ''Ik ga niet stoppen met werken, waar slaat dat nou weer op?''

Zwangere Katja Schuurman reageert geërgerd op seksisme: ''Ik ga niet stoppen met werken, waar slaat dat nou weer op?''

Zwangere <em>Katja Schuurman</em> reageert geërgerd op seksisme: ''Ik ga niet stoppen met werken, waar slaat dat nou weer op?'' Vrolijk nieuws voor Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. De 44-jarige presentatrice is zwanger van hun eerste kindje samen. Dit wordt het tweede kindje van Katja. ValentijnsberichtVandaag op Instagram deelt ze dit geweldige nieuws met haar volgers. “Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven… We worden papa en mama!”. Bekijk het bericht hieronder: View this post on Instagram A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) Seksisme in De Wild In De MiddagRuud de Wild mag tijdens zijn radioshow De Wild In De Middag even kort met de zwangere presentatrice praten en vraagt of ze van plan is te stoppen met werken. Daar reageert Katja geërgerd op. ''Ik ga niet stoppen met werken, waar slaat dat nou weer op?'', aldus Katja. ''Dat vind ik zo'n rare vraag aan vrouwen!'' Bekijk de video hierboven het hele gesprek tussen Katja Schuurman en Ruud de Wild. Freek van Noordwijk wil niks kwijt over zijn seksleven met Katja Schuurman Bekijk deze video » Luidruchtige Katja Schuurman misdraagt zich tijdens vlucht vanuit Kaapstad Bekijk deze video » Van winst tot een heftige ruzies: 2019 was zeker geen saai televisiejaar Bekijk deze video » Katja Schuurman gekwetst en verdrietig door roddels: "Ik ben niet van steen" Bekijk deze video » Story blijft seksschandaal Katja Schuurman volhouden: ‘Het is gewoon waar’ Bekijk deze video » Video: Zwangere Katja Schuurman wilde meteen een kind van man Freek van Noortwijk Bekijk deze video »
Entertainment :
Zwangere Katja Schuurman reageert geërgerd op seksisme: ''Ik ga niet stoppen met werken, waar slaat dat nou weer op?''

Vrolijk nieuws voor Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. De 44-jarige presentatrice is zwanger van hun eerste kindje samen. Dit wordt het tweede kindje van Katja.

Valentijnsbericht
Vandaag op Instagram deelt ze dit geweldige nieuws met haar volgers. “Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven… We worden papa en mama!”. Bekijk het bericht hieronder:

Seksisme in De Wild In De Middag
Ruud de Wild mag tijdens zijn radioshow De Wild In De Middag even kort met de zwangere presentatrice praten en vraagt of ze van plan is te stoppen met werken. Daar reageert Katja geërgerd op. ''Ik ga niet stoppen met werken, waar slaat dat nou weer op?'', aldus Katja. ''Dat vind ik zo'n rare vraag aan vrouwen!''

Bekijk de video hierboven het hele gesprek tussen Katja Schuurman en Ruud de Wild.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zwangere Katja Schuurman reageert geërgerd op seksisme: ''Ik ga niet stoppen met werken, waar slaat dat nou weer op?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier