Jesse Klaver en Barbara Baarsma dolenthousiast over nieuw boek van econoom Thomas Piketty

Jesse Klaver en Barbara Baarsma dolenthousiast over nieuw boek van econoom Thomas Piketty

<em>Jesse Klaver</em> en <em>Barbara Baarsma</em> dolenthousiast over nieuw boek van econoom <em>Thomas Piketty</em> Aan tafel bij De Wereld Draait Door zitten dit keer Jesse Klaver en Barbara Baarsma om het te hebben over het nieuwe boek van Thomas Piketty: 'Kapitaal en Ideologie'. Meer gelijkheidZijn boek 'Kapitaal in de 21e eeuw' was al een enorme hit. De Franse econoom heeft meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht en de schrijver reisde de hele wereld over om zijn pleidooi voor meer gelijkheid tussen arm en rijk kracht bij te zetten. Opnieuw dezelfde boodschapDinsdag verschijnt de Nederlandse vertaling van zijn nieuwe boek: 'Kapitaal en Ideologie'. Wederom een pleidooi voor meer gelijkheid in de samenleving en een krachtig statement tegen de huidige politieke, maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Bekijk hierboven het hele item over Thomas Piketty met Barbara Baarsma en Jesse Klaver. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Tina Nijkamp over afscheid De Wereld Draait Door: "Veel kijkers zullen het jammer vinden" Bekijk deze video » Albert Verlinde vindt DWDD-afscheid van Matthijs van Nieuwkerk slimme zet Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens over einde DWDD: "Een strik eromheen en doorgaan" Bekijk deze video » LuckyTV over stop DWDD: Matthijs van Nieuwkerk overleden? Bekijk deze video » Nico Dijkshoorn over stop DWDD: 'Matthijs, niet huilen jongen' Bekijk deze video » DWDD gemist? Jett Rebel zingt I Say a Little Prayer van Aretha Franklin Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts over de dood van Reinbert de Leeuw Bekijk deze video »
Talkshow :
Jesse Klaver en Barbara Baarsma dolenthousiast over nieuw boek van econoom Thomas Piketty

Aan tafel bij De Wereld Draait Door zitten dit keer Jesse Klaver en Barbara Baarsma om het te hebben over het nieuwe boek van Thomas Piketty: 'Kapitaal en Ideologie'.

Meer gelijkheid
Zijn boek 'Kapitaal in de 21e eeuw' was al een enorme hit. De Franse econoom heeft meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht en de schrijver reisde de hele wereld over om zijn pleidooi voor meer gelijkheid tussen arm en rijk kracht bij te zetten.

Opnieuw dezelfde boodschap
Dinsdag verschijnt de Nederlandse vertaling van zijn nieuwe boek: 'Kapitaal en Ideologie'. Wederom een pleidooi voor meer gelijkheid in de samenleving en een krachtig statement tegen de huidige politieke, maatschappelijke en economische ontwikkelingen.

Bekijk hierboven het hele item over Thomas Piketty met Barbara Baarsma en Jesse Klaver. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jesse Klaver en Barbara Baarsma dolenthousiast over nieuw boek van econoom Thomas Piketty of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier