De Noodcentrale: Een vrouw schrikt zich rot na overvalalarm

De Noodcentrale: Een vrouw schrikt zich rot na overvalalarm

De Noodcentrale: Een vrouw schrikt zich rot na overvalalarm In het SBS6-programma De Noodcentrale krijgt de kijker een blik achter de schermen bij de centrales van de noodnummers. Vanavond is te zien hoe een eigenaresse van een advocatenkantoor de schrik van haar leven krijgt nadat de noodcentrale haar vertelt dat er een overvalalarm is afgegaan. Bekijk het fragment uit De Noodcentrale hierboven. De Noodcentrale zie je elke zondag om 21:30 uur bij SBS6. Heb je De Noodcentrale gemist? Je kunt alle afleveringen en de spannendste fragmenten terugzien bij Gids.tv. Bekijk ook Patty en Gordon op zoek naar de Eeuwige Jeugd: Patty en Gordon leren Japanse rituelen Bekijk deze video » Mensenkennis: Verkoopster onbeschoft tegen klant: "Je bent dik" Bekijk deze video »
TV :
De Noodcentrale: Een vrouw schrikt zich rot na overvalalarm

In het SBS6-programma De Noodcentrale krijgt de kijker een blik achter de schermen bij de centrales van de noodnummers.

Vanavond is te zien hoe een eigenaresse van een advocatenkantoor de schrik van haar leven krijgt nadat de noodcentrale haar vertelt dat er een overvalalarm is afgegaan. Bekijk het fragment uit De Noodcentrale hierboven.

De Noodcentrale zie je elke zondag om 21:30 uur bij SBS6. Heb je De Noodcentrale gemist? Je kunt alle afleveringen en de spannendste fragmenten terugzien bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Noodcentrale: Een vrouw schrikt zich rot na overvalalarm of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV