Het leven aan boord van een quarantaine cruiseschip

Het leven aan boord van een quarantaine cruiseschip

Het leven aan boord van een quarantaine cruiseschip Al sinds 3 februari zitten de passagiers van het cruiseschip Diamond Princess vast in de haven van Yokohama. Ze zijn in quarantaine omdat ruim 450 andere opvarenden besmet zijn met het coronavirus. De besmette mensen zijn onderhand verplaatst naar het ziekenhuis. QuarantaineUit angst voor verspreiding van het virus mogen de passagiers niet van het schip af. Ze moeten in hun cabine blijven en worden constant getest op het virus. Om de tijd te verdrijven worden er veel films en series gekeken en ook de workshops op het schip gaan gewoon door. Bekijk hierboven het hele fragment van nu.nl over de mensen in quarantaine op Diamond Princess. David vraagt vanuit coronaschip The Diamond Princess hulp aan zakenman Richard Branson Bekijk deze video » Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD" Bekijk deze video » NOS Stories: Rode Kruis zet gironummer op tegen verspreiding coronavirus Bekijk deze video » Coronavirus blijft om zich heen grijpen: is Nederland er wel klaar voor? Bekijk deze video »
Nieuws :
Het leven aan boord van een quarantaine cruiseschip

Al sinds 3 februari zitten de passagiers van het cruiseschip Diamond Princess vast in de haven van Yokohama. Ze zijn in quarantaine omdat ruim 450 andere opvarenden besmet zijn met het coronavirus. De besmette mensen zijn onderhand verplaatst naar het ziekenhuis.

Quarantaine
Uit angst voor verspreiding van het virus mogen de passagiers niet van het schip af. Ze moeten in hun cabine blijven en worden constant getest op het virus. Om de tijd te verdrijven worden er veel films en series gekeken en ook de workshops op het schip gaan gewoon door.

Bekijk hierboven het hele fragment van nu.nl over de mensen in quarantaine op Diamond Princess.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het leven aan boord van een quarantaine cruiseschip of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV