Veronica Inside: Valentijn Driessen verrast eindelijk zijn vrouw

Veronica Inside: Valentijn Driessen verrast eindelijk zijn vrouw

Veronica Inside: Valentijn Driessen verrast eindelijk zijn vrouw Valentijn Driessen werd in het verleden door het panel van Veronica Inside vaak belachelijk gemaakt omdat hij geen cadeautjes kocht voor zijn vrouw. Valentijnsdag''Als ze wat wilt hebben, dan koopt ze het maar!'', was de gedachte van de sportverslaggever. Daarom vroeg Debby Blokker uit Nieuw-Vennep zich af of hij zijn vrouw voor Valentijnsdag wel heeft verrast. Bekijk in de video hierboven het antwoord van Valentijn. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Sjaak Swart is woedend op Valentijn Driessen: "Hij heeft nooit gevoetbald!" Bekijk deze video » Veronica Inside Valentijn Driessen: 'Alle kijkers mogen hun geld op Ajax zetten’ Bekijk deze video » Johan Derksen vertelt openhartig over zijn eerste kus Bekijk deze video » Mannen van Veronica Inside lachen om mislukte optreden van Gerard Joling Bekijk deze video » Veronica Inside reageert op overlijden van Barry Hulshoff Bekijk deze video » Johan Derksen onthult reden break-up Bridget Maasland en André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Veronica Inside: Valentijn Driessen verrast eindelijk zijn vrouw

Valentijn Driessen werd in het verleden door het panel van Veronica Inside vaak belachelijk gemaakt omdat hij geen cadeautjes kocht voor zijn vrouw.

Valentijnsdag
''Als ze wat wilt hebben, dan koopt ze het maar!'', was de gedachte van de sportverslaggever. Daarom vroeg Debby Blokker uit Nieuw-Vennep zich af of hij zijn vrouw voor Valentijnsdag wel heeft verrast. Bekijk in de video hierboven het antwoord van Valentijn.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Valentijn Driessen verrast eindelijk zijn vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV