Married At First Sight: Ferry en José beleven ‘luidruchtige’ huwelijksnacht

Married At First Sight: Ferry en José beleven ‘luidruchtige’ huwelijksnacht

Ferry en José zijn in het programma Married At First Sight door wetenschappers aan elkaar gekoppeld en gelijk op de eerste date getrouwd. Ze zien elkaar wel zitten en hebben al uitgebreid gekust op de huwelijksdag. José bekent dat het een erg luidruchtige huwelijksnacht was, al kwam dat voornamelijk door het gesnurk van haar kersverse echtgenoot…

Bekijk het fragment van Married At First Sight in de video hieronder.

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Married At First Sight gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Married At First Sight: Ferry en José beleven ‘luidruchtige’ huwelijksnacht Ferry en José zijn in het programma Married At First Sight door wetenschappers aan elkaar gekoppeld en gelijk op de eerste date getrouwd. Ze zien elkaar wel zitten en hebben al uitgebreid gekust op de huwelijksdag. José bekent dat het een erg luidruchtige huwelijksnacht was, al kwam dat voornamelijk door het gesnurk van haar kersverse echtgenoot… Bekijk het fragment van Married At First Sight in de video hieronder. Bekijk ook Married At First Sight: Bekijk ‘hele lange zoen’ Ferry en José op huwelijksdag Bekijk deze video » Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Married At First Sight gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Married At First Sight: Ferry en José beleven ‘luidruchtige’ huwelijksnacht
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Ferry en José beleven ‘luidruchtige’ huwelijksnacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV