Opsporing Verzocht gemist? Uberchauffeur overvallen in Amsterdam

Opsporing Verzocht gemist? Uberchauffeur overvallen in Amsterdam

Opsporing Verzocht gemist? Uberchauffeur overvallen in Amsterdam Donderdag 4 juli is een Uberchauffeur overvallen in Amsterdam. Hij had een klant op en neer naar Overloon gebracht, en deze rit eindigt met een gewelddadige overval. Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht in de video hierboven. Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. 48-jarige man zwaar mishandeld en beroofd in Zuiderpark in Den Bosch Bekijk deze video » Mislukte overval op cafetaria in Geleen: overvaller deur uit gejaagd door eigenaar Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Uberchauffeur overvallen in Amsterdam

Donderdag 4 juli is een Uberchauffeur overvallen in Amsterdam. Hij had een klant op en neer naar Overloon gebracht, en deze rit eindigt met een gewelddadige overval.

Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht in de video hierboven.

Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Uberchauffeur overvallen in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV