DWDD gemist? Jan Meeus over de moordmakelaar van Taghi: Delano R.

DWDD gemist? Jan Meeus over de moordmakelaar van Taghi: Delano R.

DWDD gemist? Jan Meeus over de moordmakelaar van Taghi: Delano R. Het NRC pakte groot uit over de moordmakelaar van Ridouan Taghi, Delano R. In de jaren ‘90 was hij bekend als leider van de bende ‘de Crips’, geïnspireerd op het bendeleven in L.A. en later werd hij medeoprichter van de motorbende Caloh Wagoh. De motorbende wordt nu verdacht van liquidaties die zijn uitgevoerd in naam van Ridouan Taghi. Jan Meeus vertelt over de zaak. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over Delano R. hierboven. DWDD gemist? Kjeld Nuis vertelt of hij Pavel Kulizhnikov ooit kan verslaan Bekijk deze video » DWDD: Her Majesty treedt op met The Weight van The Band Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD gemist? Jan Meeus over de moordmakelaar van Taghi: Delano R.

Het NRC pakte groot uit over de moordmakelaar van Ridouan Taghi, Delano R. In de jaren ‘90 was hij bekend als leider van de bende ‘de Crips’, geïnspireerd op het bendeleven in L.A. en later werd hij medeoprichter van de motorbende Caloh Wagoh. De motorbende wordt nu verdacht van liquidaties die zijn uitgevoerd in naam van Ridouan Taghi. Jan Meeus vertelt over de zaak.

Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over Delano R. hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Jan Meeus over de moordmakelaar van Taghi: Delano R. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV