Pete Buttigieg te gast bij Ellen DeGeneres: "We moeten de president verslaan"

Pete Buttigieg te gast bij Ellen DeGeneres: "We moeten de president verslaan"

De 38-jarige Pete Buttigieg is één van de mensen waarop de Democraten hun hoop hebben gevestigd. Hij kan zomaar de Democratische presidentskandidaat worden die het moet opnemen tegen Donald Trump. Buttigieg vertelt dat alle Democraten vastbesloten zijn om de president te verslaan bij de komende verkiezingen.

Coronavirus
DeGeneres vraagt eerst aan Buttigieg of hij misschien bang is voor het coronavirus, dat nu wereldwijd de kop opsteekt. "Ik heb al zoveel handen geschud, ik ben er inmiddels waarschijnlijk immuun voor," grapt hij. Buttigieg geeft ook zijn mening over de andere Democratische kandidaten. Het lijkt aannemelijk dat Michael Bloomberg en Bernie Sanders de laatste twee kandidaten worden, en daar maakt hij zich zorgen over.

Bekijk het gesprek van Ellen DeGeneres met Pete Buttigieg hieronder.

Pete Buttigieg te gast bij Ellen DeGeneres: "We moeten de president verslaan" De 38-jarige Pete Buttigieg is één van de mensen waarop de Democraten hun hoop hebben gevestigd. Hij kan zomaar de Democratische presidentskandidaat worden die het moet opnemen tegen Donald Trump. Buttigieg vertelt dat alle Democraten vastbesloten zijn om de president te verslaan bij de komende verkiezingen. Pete Buttigieg en Bernie Sanders onder vuur tijdens het Democratisch Debat Bekijk deze video » CoronavirusDeGeneres vraagt eerst aan Buttigieg of hij misschien bang is voor het coronavirus, dat nu wereldwijd de kop opsteekt. "Ik heb al zoveel handen geschud, ik ben er inmiddels waarschijnlijk immuun voor," grapt hij. Buttigieg geeft ook zijn mening over de andere Democratische kandidaten. Het lijkt aannemelijk dat Michael Bloomberg en Bernie Sanders de laatste twee kandidaten worden, en daar maakt hij zich zorgen over. Bekijk het gesprek van Ellen DeGeneres met Pete Buttigieg hieronder.
Entertainment :
Pete Buttigieg te gast bij Ellen DeGeneres: "We moeten de president verslaan"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pete Buttigieg te gast bij Ellen DeGeneres: "We moeten de president verslaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV