Koningin Máxima en prinsesjes nog steeds erg populair: ''Lang leve de monarchie!''

Koningin Máxima en prinsesjes nog steeds erg populair: ''Lang leve de monarchie!''

Koningshuisverslaggever Marc van der Linden is te gast bij RTL Boulevard om te praten over de huidige staat van de monarchie in Europa.

Het einde van de koning?
Het Britse koningshuis is namelijk niet de enige monarchie die op dit moment op de grondvesten schudt. Daarom rijst opnieuw de vraag: moeten we de monarchie niet afschaffen? Dit lijkt de royaltydeskundige absoluut geen goed idee, volgens hem brengt een koningshuis juist veel stabiliteit in een land.

Bekijk in de video hieronder het hele item over de monarchie. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Koningin Máxima en prinsesjes nog steeds erg populair: ''Lang leve de monarchie!'' Koningshuisverslaggever Marc van der Linden is te gast bij RTL Boulevard om te praten over de huidige staat van de monarchie in Europa. Wordt prinses Amalia op haar 18e verjaardag multimiljonair? Bekijk deze video » Het einde van de koning?Het Britse koningshuis is namelijk niet de enige monarchie die op dit moment op de grondvesten schudt. Daarom rijst opnieuw de vraag: moeten we de monarchie niet afschaffen? Dit lijkt de royaltydeskundige absoluut geen goed idee, volgens hem brengt een koningshuis juist veel stabiliteit in een land. Bekijk in de video hieronder het hele item over de monarchie. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Koningin Máxima en prinsesjes nog steeds erg populair: ''Lang leve de monarchie!''
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima en prinsesjes nog steeds erg populair: ''Lang leve de monarchie!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV