Boer Zoekt Vrouw: Geert Jan wil geen ‘saaie ingekakte’ vrouw

Boer Zoekt Vrouw: Geert Jan wil geen ‘saaie ingekakte’ vrouw

Geert Jan heeft 56 brieven gekregen in Boer Zoekt Vrouw en dit betekent dat zijn liefdesavontuur op televisie wordt gevolgd. De boer kan dan ook niet wachten om zijn post te openen. “Kom op met die brieven. Of blijft die tas gesloten?”

Geert Jan zoekt ware liefde
Geert Jan is op zoek naar zijn ware liefde en heeft wel goed voor ogen wat hij wel, maar vooral ook wat hij niet wil. “Niet van de saaie vrouwen, ingekakte.”

Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Boer Zoekt Vrouw: Geert Jan wil geen ‘saaie ingekakte’ vrouw Geert Jan heeft 56 brieven gekregen in Boer Zoekt Vrouw en dit betekent dat zijn liefdesavontuur op televisie wordt gevolgd. De boer kan dan ook niet wachten om zijn post te openen. “Kom op met die brieven. Of blijft die tas gesloten?” Geert Jan zoekt ware liefdeGeert Jan is op zoek naar zijn ware liefde en heeft wel goed voor ogen wat hij wel, maar vooral ook wat hij niet wil. “Niet van de saaie vrouwen, ingekakte.” Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw: Geert zoekt ‘wauwfactor’ in 79 brieven Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Boer Zoekt Vrouw: Geert Jan wil geen ‘saaie ingekakte’ vrouw
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: Geert Jan wil geen ‘saaie ingekakte’ vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV