Op1 gemist? Jan Lolkema is eerste scheidsrechter met beenprothese

Op1 gemist? Jan Lolkema is eerste scheidsrechter met beenprothese

Op1 gemist? Jan Lolkema is eerste scheidsrechter met beenprothese Bij Op1 vertelt Jan Lolkema een bijzonder verhaal. Hij floot in de Eredivisie van het zaalvoetbal, maar moest stoppen toen zijn been werd geamputeerd. Nu is hij de eerste scheidsrechter met een beenprothese. Hij legt uit hoe dat in zijn werk gaat en laat zijn prothese zien. Hoe duur is deze 'blade' eigenlijk? "Schrik niet: 32.000 euro." Bekijk het gesprek met Jan Lolkema in Op1 hierboven. Je kunt elke dag de mooiste fragmenten uit Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Geen paniek op Tenerife na coronabesmetting: "Gewoon naar de bar" Bekijk deze video » "Joost Zwagerman heeft aan beeldvorming van mij gemorreld," aldus ex Arielle Veerman Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Jan Lolkema is eerste scheidsrechter met beenprothese

Bij Op1 vertelt Jan Lolkema een bijzonder verhaal. Hij floot in de Eredivisie van het zaalvoetbal, maar moest stoppen toen zijn been werd geamputeerd. Nu is hij de eerste scheidsrechter met een beenprothese. Hij legt uit hoe dat in zijn werk gaat en laat zijn prothese zien. Hoe duur is deze 'blade' eigenlijk? "Schrik niet: 32.000 euro."

Bekijk het gesprek met Jan Lolkema in Op1 hierboven. Je kunt elke dag de mooiste fragmenten uit Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jan Lolkema is eerste scheidsrechter met beenprothese of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV