Heftig: Monique Westenberg deelt flinke voetwond na weglaseren tattoo

Heftig: Monique Westenberg deelt flinke voetwond na weglaseren tattoo

Heftig: Monique Westenberg deelt flinke voetwond na weglaseren tattoo Niet alleen André Hazes houdt zich bezig met tattoo's, vanwege zijn nieuwe SBS6- programma Getekend voor het Leven. Ook zijn vriendin Monique Westenberg wil maar al te graag van een tattoo af. Ze vertelt erover op Instagram. Vreselijke pijnMonique: "21 jaar geleden dacht ik dat ik een tattoo op mijn voet geweldig zou vinden voor de rest van mijn leven. NOT! 5 jaar terug besloot ik deze te laten weglaseren. Dit deed zo vreselijk pijn en ik liep na afloop met bloedblaren waardoor ik weken geen schoenen of slippers aan kon. Ik ben dus gestopt met het laseren...", schrijft ze bij de verschrikkelijke foto van haar voet. Zie de video hierboven. Bloedblaar vrijMaar nu heeft Monique een juist adresje gevonden: "Vandaag ben ik weer begonnen met het laseren, maar uiteraard niet meer waar ik 5 jaar geleden kwam. Het viel me hartstikke mee en mijn voet is dit keer niet opgezwollen en bloedblaar vrij!", voegt ze aan haar verhaal toe. Bekijk hierboven de video met Monique's flinke voetwond die ze heeft opgelopen na het 'weglaseren' van een tattoo.
TV :
Heftig: Monique Westenberg deelt flinke voetwond na weglaseren tattoo

Niet alleen André Hazes houdt zich bezig met tattoo's, vanwege zijn nieuwe SBS6- programma Getekend voor het Leven. Ook zijn vriendin Monique Westenberg wil maar al te graag van een tattoo af. Ze vertelt erover op Instagram.

Vreselijke pijn
Monique: "21 jaar geleden dacht ik dat ik een tattoo op mijn voet geweldig zou vinden voor de rest van mijn leven. NOT! 5 jaar terug besloot ik deze te laten weglaseren. Dit deed zo vreselijk pijn en ik liep na afloop met bloedblaren waardoor ik weken geen schoenen of slippers aan kon. Ik ben dus gestopt met het laseren...", schrijft ze bij de verschrikkelijke foto van haar voet. Zie de video hierboven.

Bloedblaar vrij
Maar nu heeft Monique een juist adresje gevonden: "Vandaag ben ik weer begonnen met het laseren, maar uiteraard niet meer waar ik 5 jaar geleden kwam. Het viel me hartstikke mee en mijn voet is dit keer niet opgezwollen en bloedblaar vrij!", voegt ze aan haar verhaal toe.

Bekijk hierboven de video met Monique's flinke voetwond die ze heeft opgelopen na het 'weglaseren' van een tattoo.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Monique Westenberg deelt flinke voetwond na weglaseren tattoo of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV