Eerste beelden Bridget Maasland in Hotter Than My Daughter: "Dit is heel intens"

Eerste beelden Bridget Maasland in Hotter Than My Daughter: "Dit is heel intens"

Vanaf maandag 2 maart is het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter te zien op RTL 5, inclusief een nieuwe presentatrice: Bridget Maasland. RTL heeft inmiddels de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven, en die liegen er niet om.

"Heel intens"
De mond van Maasland valt regelmatig van verbijstering open als ze ziet in welke pakjes de moeders zich soms hijsen. "Jeetje, dit is heel intens," krijgt ze er met moeite uit als één van de moeders haar garderobe toont. Haar hulp is dus broodnodig.

Het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter is vanaf maandag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hotter Than My Daughter terugkijken bij Gids.tv.

Eerste beelden Bridget Maasland in <em>Hotter Than My Daughter</em>: &quot;Dit is heel intens&quot; Vanaf maandag 2 maart is het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter te zien op RTL 5, inclusief een nieuwe presentatrice: Bridget Maasland. RTL heeft inmiddels de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven, en die liegen er niet om. Bridget Maasland onder vuur na opnieuw delen privébeelden: ‘Plaats dan niks meer!’ Bekijk deze video » "Heel intens"De mond van Maasland valt regelmatig van verbijstering open als ze ziet in welke pakjes de moeders zich soms hijsen. "Jeetje, dit is heel intens," krijgt ze er met moeite uit als één van de moeders haar garderobe toont. Haar hulp is dus broodnodig. Het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter is vanaf maandag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hotter Than My Daughter terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eerste beelden Bridget Maasland in Hotter Than My Daughter: "Dit is heel intens"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Bridget Maasland in Hotter Than My Daughter: "Dit is heel intens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV