Vanavond bij Op1: Laatste ontwikkelingen coronavirus, genezing alzheimer en meer

Vanavond bij Op1: Laatste ontwikkelingen coronavirus, genezing alzheimer en meer

Vanavond presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma Op1. Bekijk hieronder de gasten.

Er zijn meer nieuwe coronagevallen buiten China dan binnen. Het is nu een wereldwijd probleem Ab Osterhaus vertelt over de laatste ontwikkelingen.

Jetske van der Schaar (39) weet sinds 5 jaar dat zij drager is van een zeldzaam Alzheimer-gen. Ze streed samen met de baas van Alzheimer Centrum Nederland voor een deelname aan een wereldwijd onderzoek naar een medicijn. Ze mogen meedoen aan een baanbrekend onderzoek op het gebied van alzheimer op jonge leeftijd. Betekent dit een doorbraak?

Wat is er veranderd in Rusland nadat de MH17 uit de lucht werd geschoten? Pieter Waterdrinker, schrijver en journalist, woont al 20 jaar in het land maakte de documentaire Rusland en de MH17 over het Rusland van Poetin en van hemzelf. Han ten Broeke volgde als buitenlandwoordvoerder het MH17-dossier en Poetin. Bij Op1 zijn ze te gast.

De Formule 1-auto's mogen waarschijnlijk de strandroute naar Zandvoort nemen. Dat zorgt voor veel ophef. Martijn Hendriks van VVD Zandvoort vindt het een goed idee, Koen Zonneveld roept tot protest op door een menselijke ketting te maken en de route te blokkeren. Bij Op1 schuiven ze aan.

Vanavond bij <em>Op1</em>: Laatste ontwikkelingen coronavirus, genezing alzheimer <em>en meer</em> Vanavond presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma Op1. Bekijk hieronder de gasten. Er zijn meer nieuwe coronagevallen buiten China dan binnen. Het is nu een wereldwijd probleem Ab Osterhaus vertelt over de laatste ontwikkelingen. Jetske van der Schaar (39) weet sinds 5 jaar dat zij drager is van een zeldzaam Alzheimer-gen. Ze streed samen met de baas van Alzheimer Centrum Nederland voor een deelname aan een wereldwijd onderzoek naar een medicijn. Ze mogen meedoen aan een baanbrekend onderzoek op het gebied van alzheimer op jonge leeftijd. Betekent dit een doorbraak? Wat is er veranderd in Rusland nadat de MH17 uit de lucht werd geschoten? Pieter Waterdrinker, schrijver en journalist, woont al 20 jaar in het land maakte de documentaire Rusland en de MH17 over het Rusland van Poetin en van hemzelf. Han ten Broeke volgde als buitenlandwoordvoerder het MH17-dossier en Poetin. Bij Op1 zijn ze te gast. De Formule 1-auto's mogen waarschijnlijk de strandroute naar Zandvoort nemen. Dat zorgt voor veel ophef. Martijn Hendriks van VVD Zandvoort vindt het een goed idee, Koen Zonneveld roept tot protest op door een menselijke ketting te maken en de route te blokkeren. Bij Op1 schuiven ze aan. Op1: Viroloog Anne Wensing over coronavirus in Nederland Bekijk deze video » Op1: Minister Wouter Koolmees over afschaffen rekenrente bij pensioenen Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Laatste ontwikkelingen coronavirus, genezing alzheimer en meer
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Laatste ontwikkelingen coronavirus, genezing alzheimer en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV