Leo Alkemade zat in Tilburg tijdens corona-nieuws: "300 groepsapps ontvangen"

Leo Alkemade zat in Tilburg tijdens corona-nieuws: "300 groepsapps ontvangen"

Leo Alkemade zat in Tilburg tijdens corona-nieuws: "300 groepsapps ontvangen" Leo Alkemade schrok zich een hoedje toen donderdag 27 februari bekend werd dat in Tilburg de eerste besmetting was vastgesteld. De acteur zat namelijk op dat moment midden in dit 'besmette' gebied. Shownieuws belde met de acteur. "Maar een griepje..."Leo zat samen met zijn zoon in de Schouwburg in Tilburg toen hij zijn telefoon pakte en 300 groepsapps zag in z'n Whatsapp. Alle berichten gingen over het coronavirus nieuws vanuit Tilburg. De acteur schrok erg. Hij was er zich toch van bewust dat hij met heel veel mensen bij elkaar in een Schouwburg zat: "Het is niet dat ik heel veel angst heb, het is uiteindelijk nog maar een griepje he", sluit Leo het gesprek af. Beluister hierboven het telefoongesprek met Leo Alkemade over het coronavirus in Tilburg. Bekijk ook Ook Coronavirus in Amsterdam: "Geen link met besmetting Tilburg" Bekijk deze video » Coronavirus mogelijk wintervirus: Zomervakantie annuleren wegens corona niet noodzakelijk Bekijk deze video »
Entertainment :
Leo Alkemade zat in Tilburg tijdens corona-nieuws: "300 groepsapps ontvangen"

Leo Alkemade schrok zich een hoedje toen donderdag 27 februari bekend werd dat in Tilburg de eerste besmetting was vastgesteld. De acteur zat namelijk op dat moment midden in dit 'besmette' gebied. Shownieuws belde met de acteur.

"Maar een griepje..."
Leo zat samen met zijn zoon in de Schouwburg in Tilburg toen hij zijn telefoon pakte en 300 groepsapps zag in z'n Whatsapp. Alle berichten gingen over het coronavirus nieuws vanuit Tilburg. De acteur schrok erg. Hij was er zich toch van bewust dat hij met heel veel mensen bij elkaar in een Schouwburg zat: "Het is niet dat ik heel veel angst heb, het is uiteindelijk nog maar een griepje he", sluit Leo het gesprek af.

Beluister hierboven het telefoongesprek met Leo Alkemade over het coronavirus in Tilburg.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leo Alkemade zat in Tilburg tijdens corona-nieuws: "300 groepsapps ontvangen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV