Linda de Mol heeft naakte Thijs Römer niet goed kunnen bekijken

Linda de Mol heeft naakte Thijs Römer niet goed kunnen bekijken

Linda de Mol zat op de eerste rij toen Thijs Römer met een aantal andere bekende Nederlanders uit de kleren ging voor een goed doel. Römer deed met onder anderen Simon Keizer en Sander Lantinga een striptease-act om aandacht te vragen voor de strijd tegen kanker bij mannen.

Te veel licht tijdens striptease?
Linda de Mol vertelt in Deze Quiz Is Voor Jou dat ze vooraan zat tijdens deze bijzondere show, maar ze kon toch niet echt meegenieten van de naakte BN’ers. “Op het moment suprême was er zo veel licht dat ik niet zo goed kon zien waar het allemaal om ging.”

Bekijk het gesprek over de strip-act in Deze Quiz Is Voor Jou in de video hieronder.

Deze Quiz Is Voor Jou is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Deze Quiz Is Voor Jou gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Linda de Mol heeft naakte Thijs Römer niet goed kunnen bekijken Linda de Mol zat op de eerste rij toen Thijs Römer met een aantal andere bekende Nederlanders uit de kleren ging voor een goed doel. Römer deed met onder anderen Simon Keizer en Sander Lantinga een striptease-act om aandacht te vragen voor de strijd tegen kanker bij mannen. Bekijk ook Thijs Römer en Simon Keizer over naakt optreden: “Linda de Mol zat op de eerste rij!’ Bekijk deze video » Te veel licht tijdens striptease?Linda de Mol vertelt in Deze Quiz Is Voor Jou dat ze vooraan zat tijdens deze bijzondere show, maar ze kon toch niet echt meegenieten van de naakte BN’ers. “Op het moment suprême was er zo veel licht dat ik niet zo goed kon zien waar het allemaal om ging.” Bekijk het gesprek over de strip-act in Deze Quiz Is Voor Jou in de video hieronder. Deze Quiz Is Voor Jou is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Deze Quiz Is Voor Jou gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Linda de Mol heeft naakte Thijs Römer niet goed kunnen bekijken
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol heeft naakte Thijs Römer niet goed kunnen bekijken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV