Bob Fosko (64) overleden: Bekijk hier zijn laatste interview

Bob Fosko (64) overleden: Bekijk hier zijn laatste interview

Bob Fosko (Geert Timmers) is op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger, presentator en (stem-)acteur was al een tijdje ongeneeslijk ziek. Hij leed aan slokdarmkanker. Dit zaaide later uit naar zijn hoofd.

Hits
De zanger van De Raggende Manne had in de jaren '80 diverse hits. Een van zijn bekendste nummers was Poep in je Hoofd. Fosko stond bekend om zijn unieke stemgeluid en zijn bijzondere teksten.

Overlijden
De familie vertelde in een statement: ,,Deze creatieve duizendpoot is op eigen kracht gegaan en was tot de laatste noot positief." Dat bleek ook uit de dingen die de zanger nog probeerde te doen. Zo maakte hij een album en zou in op 11 maart nog in Paradiso staan.

Bekijk het laatste interview met Bob Fosko hieronder.

<em>Bob Fosko</em> (64) overleden: Bekijk hier zijn <em>laatste interview</em> Bob Fosko (Geert Timmers) is op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger, presentator en (stem-)acteur was al een tijdje ongeneeslijk ziek. Hij leed aan slokdarmkanker. Dit zaaide later uit naar zijn hoofd. HitsDe zanger van De Raggende Manne had in de jaren '80 diverse hits. Een van zijn bekendste nummers was Poep in je Hoofd. Fosko stond bekend om zijn unieke stemgeluid en zijn bijzondere teksten. Bob Fosko van De Raggende Manne heeft slokdarmkanker: "Ik was niet verdrietig" Bekijk deze video » OverlijdenDe familie vertelde in een statement: ,,Deze creatieve duizendpoot is op eigen kracht gegaan en was tot de laatste noot positief." Dat bleek ook uit de dingen die de zanger nog probeerde te doen. Zo maakte hij een album en zou in op 11 maart nog in Paradiso staan. Bekijk het laatste interview met Bob Fosko hieronder.
Nieuws :
Bob Fosko (64) overleden: Bekijk hier zijn laatste interview
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bob Fosko (64) overleden: Bekijk hier zijn laatste interview of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV