Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land

Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land

Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan honderd miljoen besmettingen van het coronavirus vastgesteld, waarvan de meesten in de Verenigde Staten, Rusland, India en Brazillië.

Nederland
De teller in Nederland staat inmiddels op iets meer dan 900.000, met helaas ook meer dan 13.000 dodelijke slachtoffers. Per dag moeten we met lede ogen aanzien hoe die aantallen omhoog gaan. Bekijk hieronder hoe het aantal besmettingen zich ontwikkelt, op een livestream van Roylab Stats.

Coronavirus <em>LIVE</em>: aantal besmettingen en doden per land Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan honderd miljoen besmettingen van het coronavirus vastgesteld, waarvan de meesten in de Verenigde Staten, Rusland, India en Brazillië. NederlandDe teller in Nederland staat inmiddels op iets meer dan 900.000, met helaas ook meer dan 13.000 dodelijke slachtoffers. Per dag moeten we met lede ogen aanzien hoe die aantallen omhoog gaan. Bekijk hieronder hoe het aantal besmettingen zich ontwikkelt, op een livestream van Roylab Stats. Bekijk ook Moet Nederland in lockdown? Bekijk de voor- en nadelen Bekijk deze video » Rusland heeft slechts 1 corona-dode, hoe kan dat? Bekijk deze video »
Live :
Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land


Jouw mening
Reageer hieronder op: Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per landActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier