Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land

Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land

Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen besmettingen van het Coronavirus vastgesteld, waarvan de meesten in de Verenigde Staten, Spanje, China en Italië. Maar ook in veel andere landen begint het aantal besmettingen hard op te lopen, zoals in Frankrijk, Duitsland en en Iran. NederlandDe teller in Nederland staat inmiddels op bijna 15.000, met helaas ook meer dan 1300 dodelijke slachtoffers. Per dag moeten we met lede ogen aanzien hoe die aantallen omhoog gaan. Bekijk hierboven hoe het aantal besmettingen zich ontwikkelt, op een livestream van Roylab Stats. Bekijk ook Moet Nederland in lockdown? Bekijk de voor- en nadelen Bekijk deze video » Rusland heeft slechts 1 corona-dode, hoe kan dat? Bekijk deze video »
Live :
Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land

Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen besmettingen van het Coronavirus vastgesteld, waarvan de meesten in de Verenigde Staten, Spanje, China en Italië. Maar ook in veel andere landen begint het aantal besmettingen hard op te lopen, zoals in Frankrijk, Duitsland en en Iran.

Nederland
De teller in Nederland staat inmiddels op bijna 15.000, met helaas ook meer dan 1300 dodelijke slachtoffers. Per dag moeten we met lede ogen aanzien hoe die aantallen omhoog gaan. Bekijk hierboven hoe het aantal besmettingen zich ontwikkelt, op een livestream van Roylab Stats.

Jouw mening
Reageer hieronder op: Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV