Bekijk LIVE persconferentie van premier Rutte en RIVM over Coronavirus

Bekijk LIVE persconferentie van premier Rutte en RIVM over Coronavirus

Bekijk LIVE persconferentie van premier Rutte en RIVM over Coronavirus Donderdag 12 maart was er weer een crisisoverleg van het Kabinet in verband met het Coronavirus. Mark Rutte geeft meer tekst en uitleg in een persconferentie over het gevaarlijke virus en de maatregelen van Nederland. Ook komen minister Bruno Bruins en een woordvoerder van het RIVM aan het woord. Aantal besmettingen in Nederland stijgt sterkOok in Nederland stijgt het aantal besmettingen van het Coronavirus sterk. Iedereen is al opgeroepen om geen handen meer te geven en papieren zakdoekjes te gebruiken. Ook wordt sterk aangeraden om de handen vaak met zeep te wassen. In Nederland zijn er volgens officiële cijfers inmiddels 614 mensen besmet met het Coronavirus. Bekijk in de NOS-video hierboven LIVE de persconferentie van Mark Rutte over het Coronavirus, deze begint rond 15.15 uur. Geen publiek bij Op1: 'WHO spreekt van een pandemie' Bekijk deze video » "Als Wim Kieft gaat hamsteren door coronavirus, moet hij hele slijterij kopen!" Bekijk deze video » Schokkend nieuws: Tom Hanks besmet met coronavirus Bekijk deze video » Zien: Donald Trump stopt vliegverkeer tussen Europa en Amerika door Coronavirus Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE persconferentie van premier Rutte en RIVM over Coronavirus

Donderdag 12 maart was er weer een crisisoverleg van het Kabinet in verband met het Coronavirus. Mark Rutte geeft meer tekst en uitleg in een persconferentie over het gevaarlijke virus en de maatregelen van Nederland. Ook komen minister Bruno Bruins en een woordvoerder van het RIVM aan het woord.

Aantal besmettingen in Nederland stijgt sterk
Ook in Nederland stijgt het aantal besmettingen van het Coronavirus sterk. Iedereen is al opgeroepen om geen handen meer te geven en papieren zakdoekjes te gebruiken. Ook wordt sterk aangeraden om de handen vaak met zeep te wassen. In Nederland zijn er volgens officiële cijfers inmiddels 614 mensen besmet met het Coronavirus.

Bekijk in de NOS-video hierboven LIVE de persconferentie van Mark Rutte over het Coronavirus, deze begint rond 15.15 uur.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE persconferentie van premier Rutte en RIVM over Coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV