Terugkijken: De tv-toespraak van premier Rutte n.a.v. coronacrisis

Terugkijken: De tv-toespraak van premier Rutte n.a.v. coronacrisis

Terugkijken: De tv-toespraak van premier Rutte n.a.v. coronacrisis Minister-president Mark Rutte gaf maandagavond 16 maart een speciale tv-toespraak naar aanleiding van de laatste vorderingen omtrent het coronavirus en de Nederlandse bestrijding hiervan. Deze was om 19.00 uur te zien op NPO 1, RTL 4 en is hierboven terug te kijken. In Nederland is zo'n publieke 'adress to the nation' van de premier zeer ongebruikelijk, aangezien de Koning dit meestal doet. De laatste keer dat dit gebeurde, was in de jaren '70. Toen sprak Joop den Uyl over de oliecrisis. Bekijk de toespraak hierboven terug. Wilders gaat keihard tekeer tegen Rutte tijdens Coronadebat, bekijk de beelden Bekijk deze video » Terugkijken: Persconferentie over corona-maatregelen na ministerraad: "We moeten het samen doen" Bekijk deze video » Foto: Phil Nijhuis/HH
Live :
Terugkijken: De tv-toespraak van premier Rutte n.a.v. coronacrisis

Minister-president Mark Rutte gaf maandagavond 16 maart een speciale tv-toespraak naar aanleiding van de laatste vorderingen omtrent het coronavirus en de Nederlandse bestrijding hiervan. Deze was om 19.00 uur te zien op NPO 1, RTL 4 en is hierboven terug te kijken.

In Nederland is zo'n publieke 'adress to the nation' van de premier zeer ongebruikelijk, aangezien de Koning dit meestal doet. De laatste keer dat dit gebeurde, was in de jaren '70. Toen sprak Joop den Uyl over de oliecrisis.

Bekijk de toespraak hierboven terug.


Foto: Phil Nijhuis/HH

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: De tv-toespraak van premier Rutte n.a.v. coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV