LIVE: Kamerleden krijgen update Coronavirus van RIVM en vereniging Intensive Care

LIVE: Kamerleden krijgen update Coronavirus van RIVM en vereniging Intensive Care

LIVE: Kamerleden krijgen update Coronavirus van RIVM en vereniging Intensive Care Kijk hier op woensdag 18 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus. De Kamerleden worden vandaag, woensdag 18 maart, bijgepraat over het Coronavirus. Jaap van Dissel van het RIVM en Diederik Gommers van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en het Erasmus MC nemen in dit gesprek het woord. Toch totale lockdown?Deze update duurt tot ongeveer 12.30 uur. Daarna volg een debat over de Coronacrisis in de Tweede Kamer. De verspreiding van het Coronavirus heeft voor onder meer de gezondheidszorg en de economie enorme gevolgen in ons land en de hele wereld. Daarom wordt in de Tweede Kamer de Coronacrisis uitgebreid besproken en steunmaatregelen aangedragen. Ook wordt gesproken over een eventuele totale ‘lockdown’. Bekijk ook Brabantse Erp zwaar getroffen door corona: vier doden Bekijk deze video » Kijk hierboven op woensdag 18 maart LIVE naar hoe de Kamerleden worden bijgepraat over het Coronavirus.
Live :
LIVE: Kamerleden krijgen update Coronavirus van RIVM en vereniging Intensive Care

Kijk hier op woensdag 18 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus.

De Kamerleden worden vandaag, woensdag 18 maart, bijgepraat over het Coronavirus. Jaap van Dissel van het RIVM en Diederik Gommers van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en het Erasmus MC nemen in dit gesprek het woord.

Toch totale lockdown?
Deze update duurt tot ongeveer 12.30 uur. Daarna volg een debat over de Coronacrisis in de Tweede Kamer. De verspreiding van het Coronavirus heeft voor onder meer de gezondheidszorg en de economie enorme gevolgen in ons land en de hele wereld. Daarom wordt in de Tweede Kamer de Coronacrisis uitgebreid besproken en steunmaatregelen aangedragen. Ook wordt gesproken over een eventuele totale ‘lockdown’.

Kijk hierboven op woensdag 18 maart LIVE naar hoe de Kamerleden worden bijgepraat over het Coronavirus.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LIVE: Kamerleden krijgen update Coronavirus van RIVM en vereniging Intensive Care of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV