DWDD: Mini opera: Pandemie over het leven met coronavirus

DWDD: Mini opera: Pandemie over het leven met coronavirus

DWDD: <em>Mini opera: Pandemie</em> over het leven met coronavirus Componist Michel van der Aa en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer bundelen hun krachten om een mini opera te maken over het coronavirus. In de opera genaamd Pandemie zetten ze het leven ten tijden van een medische noodtoestand uit een. Bij De Wereld Draait Door zong Tania Kroes het stuk. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons opInstagram. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD: Tim Fransen leest De Pest van Albert Camus Bekijk deze video » Bekijk hier de sekstips van Kim Holland om thuisisolatie door te komen Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Mini opera: Pandemie over het leven met coronavirus

Componist Michel van der Aa en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer bundelen hun krachten om een mini opera te maken over het coronavirus. In de opera genaamd Pandemie zetten ze het leven ten tijden van een medische noodtoestand uit een. Bij De Wereld Draait Door zong Tania Kroes het stuk.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op
Instagram.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Mini opera: Pandemie over het leven met coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV