Boer Zoekt Vrouw: Angela kletst 1-op-1 met boer Geert: ‘Het zit wel goed’

Boer Zoekt Vrouw: Angela kletst 1-op-1 met boer Geert: ‘Het zit wel goed’

Angela snijdt in Boer Zoekt Vrouw per ongeluk in haar vinger als ze met de andere dames en boer Geert aan het werk is. Maar dit ongelukje zorgt er wel voor dat ze even 1-op-1 kan praten met haar boer.

Angela positief over Geert
“Dat was wel even fijn. Je kon even je ding zeggen”, aldus Angela over haar privégesprek met Geert. Ze is dan ook voorzichtig positief over haar verblijf bij Geert. “Het zit wel goed. Denk ik. Voor nu.”

Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw met de logeerweek van boer Geert in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer Zoekt Vrouw</em>: Angela kletst 1-op-1 met boer Geert: ‘Het zit wel goed’ Angela snijdt in Boer Zoekt Vrouw per ongeluk in haar vinger als ze met de andere dames en boer Geert aan het werk is. Maar dit ongelukje zorgt er wel voor dat ze even 1-op-1 kan praten met haar boer. Angela positief over Geert“Dat was wel even fijn. Je kon even je ding zeggen”, aldus Angela over haar privégesprek met Geert. Ze is dan ook voorzichtig positief over haar verblijf bij Geert. “Het zit wel goed. Denk ik. Voor nu.” Bekijk ook Boer zoekt vrouw: Bastiaan heeft geen zin in een lange afstand-relatie Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw met de logeerweek van boer Geert in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
BZV :
Boer Zoekt Vrouw: Angela kletst 1-op-1 met boer Geert: ‘Het zit wel goed’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: Angela kletst 1-op-1 met boer Geert: ‘Het zit wel goed’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV