Bondscoach Sarina Wiegman over Olympische Spelen: "Verstandige beslissing"

Bondscoach Sarina Wiegman over Olympische Spelen: "Verstandige beslissing"

Bondscoach Sarina Wiegman noemt de beslissing van het IOC om de Olympische Spelen door te schuiven naar 2021 heel verstandig: "De Spelen moeten een feestje zijn, voor de sporters en voor de fans. Dat kan nu gewoon niet."

EK Voetbal
De beslissing heeft tot gevolg dat het EK voetbal voor vrouwen, die in 2021 plaats zou moeten vinden, niet gespeeld wordt: "Twee eindrondes in één jaar, dat is gewoon niet haalbaar. Dat toernooi zal naar 2022 gaan, maar die beslissing is nog niet genomen."

Contact
De staf heeft nog steeds contact met spelers: "Wel allemaal via Skype. Alle spelers proberen alles om fit te zijn en te blijven. We hebben nu een heleboel andere dingen aan ons hoofd, verder dan de sport."

Bekijk het interview met Sarina Wiegman hierboven.

Bondscoach Sarina Wiegman over Olympische Spelen: "Verstandige beslissing" Bondscoach Sarina Wiegman noemt de beslissing van het IOC om de Olympische Spelen door te schuiven naar 2021 heel verstandig: "De Spelen moeten een feestje zijn, voor de sporters en voor de fans. Dat kan nu gewoon niet." Video: Olympische Spelen uitgesteld, Shinzo Abe en IOC-voorzitter zijn het eens Bekijk deze video » EK VoetbalDe beslissing heeft tot gevolg dat het EK voetbal voor vrouwen, die in 2021 plaats zou moeten vinden, niet gespeeld wordt: "Twee eindrondes in één jaar, dat is gewoon niet haalbaar. Dat toernooi zal naar 2022 gaan, maar die beslissing is nog niet genomen." ContactDe staf heeft nog steeds contact met spelers: "Wel allemaal via Skype. Alle spelers proberen alles om fit te zijn en te blijven. We hebben nu een heleboel andere dingen aan ons hoofd, verder dan de sport." Bekijk het interview met Sarina Wiegman hierboven. DWDD: Epke Zonderland en Dafne Schippers gaan voor Olympische Spelen 2021 Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Bondscoach Sarina Wiegman over Olympische Spelen: "Verstandige beslissing"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bondscoach Sarina Wiegman over Olympische Spelen: "Verstandige beslissing" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV