Woensdag bij Op1: o.a. Saskia Belleman, Henk Krol en Suse van Kleef

Woensdag bij Op1: o.a. Saskia Belleman, Henk Krol en Suse van Kleef

Woensdag bij <em>Op1:</em> o.a. Saskia Belleman, Henk Krol en Suse van Kleef Vanavond presenteren Welmoed Sijtsma en Charles Groenhuijsen Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn bij de talkshow. Er zijn nu in totaal 6412 bevestigde besmettingen en 356 doden. Aura Timen, hoofd landelijke coördinatie infectieziektenbestrijding bij het RIVM, is vanavond te gast over de eerder vandaag bekendgemaakte cijfers. Saskia Belleman was bij de rechtszaak tegen een Corona-kucher. De verdachte kuchte in het gezicht van een agent en zei dat hij besmet was met het coronavirus. Belleman vertelt over de zaak en hoe de rechtbanken omgaan met het digitaal rechtspreken. Henk Krol maakt zich enorm veel zorgen om het grote aantal ouderen dat direct en indirect wordt getroffen door het virus. Hij zal zijn verhaal vertellen bij Op1. Suse van Kleef vertelt over het Verenigd Koninkrijk waar ze inmiddels strenge maatregelen nemen tegen het coronavirus. Inmiddels is ook prins Charles besmet. Hannah van der Weg en Brahim Lakhal hebben allebei een broer die in een verzorgingsinstelling wonen, waar geen bezoek meer mag komen. Dat is lastig voor iedereen. Bij Op1 doen ze hun verhaal. Fedor Lammers en Peter Paul Zwanikken komen langzaam bij van hun corona-besmetting, en vertellen vanavond (via de telefoon) over hun ervaringen. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in Op1: Arie Slob over eindexamens, viroloog Anne Wensing geeft update Coronavirus en meer Bekijk deze video » Video: minister Arie Slob hint op langere sluiting scholen, ook na 6 april Bekijk deze video »
Talkshow :
Woensdag bij Op1: o.a. Saskia Belleman, Henk Krol en Suse van Kleef

Vanavond presenteren Welmoed Sijtsma en Charles Groenhuijsen Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn bij de talkshow.

Er zijn nu in totaal 6412 bevestigde besmettingen en 356 doden. Aura Timen, hoofd landelijke coördinatie infectieziektenbestrijding bij het RIVM, is vanavond te gast over de eerder vandaag bekendgemaakte cijfers.

Saskia Belleman was bij de rechtszaak tegen een Corona-kucher. De verdachte kuchte in het gezicht van een agent en zei dat hij besmet was met het coronavirus. Belleman vertelt over de zaak en hoe de rechtbanken omgaan met het digitaal rechtspreken.

Henk Krol maakt zich enorm veel zorgen om het grote aantal ouderen dat direct en indirect wordt getroffen door het virus. Hij zal zijn verhaal vertellen bij Op1.

Suse van Kleef vertelt over het Verenigd Koninkrijk waar ze inmiddels strenge maatregelen nemen tegen het coronavirus. Inmiddels is ook prins Charles besmet.

Hannah van der Weg en Brahim Lakhal hebben allebei een broer die in een verzorgingsinstelling wonen, waar geen bezoek meer mag komen. Dat is lastig voor iedereen. Bij Op1 doen ze hun verhaal.

Fedor Lammers en Peter Paul Zwanikken komen langzaam bij van hun corona-besmetting, en vertellen vanavond (via de telefoon) over hun ervaringen.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Op1: o.a. Saskia Belleman, Henk Krol en Suse van Kleef of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV