Jinek gemist? Tijl Beckand bezorgt kijkers hoop en humor met Quarantaine TV

Jinek gemist? Tijl Beckand bezorgt kijkers hoop en humor met Quarantaine TV

Tijl Beckand heeft samen met Ruben Nicolai en Ruben van der Meer een goede manier gevonden om kijkers te vermaken tijdens de Coronacrisis: Quarantaine TV. Via een videoverbinding proberen ze samen de kijker aan het lachen te maken, onder meer met een scène over wc-papier. "Ik heb het al een paar keer gezien, en moet er toch weer vreselijk om lachen en het geeft me een goed gevoel”, vertelt Tijl bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek met het verhaal van Tijl Beckand in de video hieronder.

Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Heb je Jinek gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jinek gemist? Tijl Beckand bezorgt kijkers hoop en humor met Quarantaine TV Tijl Beckand heeft samen met Ruben Nicolai en Ruben van der Meer een goede manier gevonden om kijkers te vermaken tijdens de Coronacrisis: Quarantaine TV. Via een videoverbinding proberen ze samen de kijker aan het lachen te maken, onder meer met een scène over wc-papier. "Ik heb het al een paar keer gezien, en moet er toch weer vreselijk om lachen en het geeft me een goed gevoel”, vertelt Tijl bij Jinek. Bekijk ook Video: De Lama's maken een comeback in coronatijd Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek met het verhaal van Tijl Beckand in de video hieronder. Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Heb je Jinek gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Tijl Beckand bezorgt kijkers hoop en humor met Quarantaine TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Tijl Beckand bezorgt kijkers hoop en humor met Quarantaine TV of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV