Roxeanne Hazes over thuisquarantaine in Ladies Night: ‘6 dagen niet gedoucht’

Roxeanne Hazes over thuisquarantaine in Ladies Night: ‘6 dagen niet gedoucht’

Roxeanne Hazes zit in thuisquarantaine met haar vriend Erik en zoontje Fender en heeft weinig tijd voor zichzelf. “Even een eerlijk gesprek”, begint de zangeres in Ladies Night. “Ik kwam er gisteren achter toen mijn vriend zei: ‘Rox, het is dag 6 dat je niet hebt gedoucht’”.

Bekijk het fragment van Ladies Night in de video hieronder.

Ladies Night is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op Net 5. Heb je Ladies Night gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Roxeanne Hazes over thuisquarantaine in Ladies Night: ‘6 dagen niet gedoucht’ Roxeanne Hazes zit in thuisquarantaine met haar vriend Erik en zoontje Fender en heeft weinig tijd voor zichzelf. “Even een eerlijk gesprek”, begint de zangeres in Ladies Night. “Ik kwam er gisteren achter toen mijn vriend zei: ‘Rox, het is dag 6 dat je niet hebt gedoucht’”. Bekijk ook Ladies Night: Roxeanne Hazes, Maan en meer zingen Zij Maakt Het Verschil voor zorg-helden Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Ladies Night in de video hieronder. Ladies Night is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op Net 5. Heb je Ladies Night gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Roxeanne Hazes over thuisquarantaine in Ladies Night: ‘6 dagen niet gedoucht’
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes over thuisquarantaine in Ladies Night: ‘6 dagen niet gedoucht’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV