Zien: nieuwsgierige koning Willem-Alexander bezoekt ministerie tijdens coronacrisis

Zien: nieuwsgierige koning Willem-Alexander bezoekt ministerie tijdens coronacrisis

Vanmorgen (26 maart) heeft koning Willem-Alexander een bezoek gebracht aan het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ambtenaren volop bezig zijn met het repatriëren van Nederlanders die in het buitenland vastzitten. Hij vroeg de medewerkers het hemd van het lijf.

Zien: nieuwsgierige koning Willem-Alexander bezoekt ministerie tijdens coronacrisis Vanmorgen (26 maart) heeft koning Willem-Alexander een bezoek gebracht aan het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ambtenaren volop bezig zijn met het repatriëren van Nederlanders die in het buitenland vastzitten. Hij vroeg de medewerkers het hemd van het lijf. TelefoontjesDe medewerkers van het ministerie van Buitenlandse Zaken krijgen in deze tijd veel telefoontjes binnen van mensen die zich zorgen maken om hun eigen situatie of de situatie van een familielid. Kunnen ze nog wel terugkeren naar Nederland nu het luchtruim bijna volledig afgesloten is en veel grenzen dicht zitten? De koning luisterde zelfs mee tijdens een telefoongesprek met een bezorgde Nederlander. Bekijk de reportage van Blauw bloed hierboven. Bekijk ook Bekijk: Toespraak van Koning Willem-Alexander over de coronacrisis Bekijk deze video » Video: Koning Willem-Alexander op bezoek in gezondheidscentrum Tilburg Bekijk deze video »
Royals :
Zien: nieuwsgierige koning Willem-Alexander bezoekt ministerie tijdens coronacrisis

Telefoontjes
De medewerkers van het ministerie van Buitenlandse Zaken krijgen in deze tijd veel telefoontjes binnen van mensen die zich zorgen maken om hun eigen situatie of de situatie van een familielid. Kunnen ze nog wel terugkeren naar Nederland nu het luchtruim bijna volledig afgesloten is en veel grenzen dicht zitten? De koning luisterde zelfs mee tijdens een telefoongesprek met een bezorgde Nederlander.

Bekijk de reportage van Blauw bloed hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuwsgierige koning Willem-Alexander bezoekt ministerie tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV