Schrijvers boek Patty Brard in Jinek: ‘Opvallend dat ze eigen familieruzie niet kan oplossen’

Schrijvers boek Patty Brard in Jinek: ‘Opvallend dat ze eigen familieruzie niet kan oplossen’

Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond zijn bij Jinek om te praten over het boek dat zij hebben geschreven over Patty Brard. Ze praten onder meer over de vele ruzies die Brard in haar leven heeft (gehad).

‘Ook ruzies onder invloed’
“Wat opvallend is, is dat zij op televisie allerlei programma’s presenteert waarin ze relaties goedmaakt tussen moeders en dochters en allerlei mensen. En dat het haar niet lukt in haar eigen familie”, aldus Scheulderman. “Zij is iemand die veel ruzie gehad heeft, dat erkent ze ook wel. Ook dat ze toen weleens onder invloed was, dat je dan sneller ruzie maakt.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Schrijvers boek Patty Brard in <em>Jinek</em>: ‘Opvallend dat ze eigen familieruzie niet kan oplossen’ Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond zijn bij Jinek om te praten over het boek dat zij hebben geschreven over Patty Brard. Ze praten onder meer over de vele ruzies die Brard in haar leven heeft (gehad). ‘Ook ruzies onder invloed’“Wat opvallend is, is dat zij op televisie allerlei programma’s presenteert waarin ze relaties goedmaakt tussen moeders en dochters en allerlei mensen. En dat het haar niet lukt in haar eigen familie”, aldus Scheulderman. “Zij is iemand die veel ruzie gehad heeft, dat erkent ze ook wel. Ook dat ze toen weleens onder invloed was, dat je dan sneller ruzie maakt.” Bekijk ook Shownieuws: Patty Brard viert haar 65e verjaardag met een boek Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schrijvers boek Patty Brard in Jinek: ‘Opvallend dat ze eigen familieruzie niet kan oplossen’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schrijvers boek Patty Brard in Jinek: ‘Opvallend dat ze eigen familieruzie niet kan oplossen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV