Jinek gemist? ‘Twee patiënten aan beademingsapparaat alleen op allerlaatste moment’

Jinek gemist? ‘Twee patiënten aan beademingsapparaat alleen op allerlaatste moment’

Er wordt in verband met de Coronacrisis gesproken over de mogelijkheid om meerdere patiënten aan een beademingsapparaat te leggen. Maar dit is volgens Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, niet zo makkelijk. In dit geval moeten patiënten precies dezelfde longaandoening hebben. "Het kan, maar dit gebruik je alleen op het allerlaatste moment."

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? ‘Twee patiënten aan beademingsapparaat alleen op allerlaatste moment’ Er wordt in verband met de Coronacrisis gesproken over de mogelijkheid om meerdere patiënten aan een beademingsapparaat te leggen. Maar dit is volgens Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, niet zo makkelijk. In dit geval moeten patiënten precies dezelfde longaandoening hebben. "Het kan, maar dit gebruik je alleen op het allerlaatste moment." Bekijk ook Jinek gemist? ‘Vrijwel alle Coronapatiënten aan beademing hebben overgewicht’ Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? ‘Twee patiënten aan beademingsapparaat alleen op allerlaatste moment’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? ‘Twee patiënten aan beademingsapparaat alleen op allerlaatste moment’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV