Coronamaatregelen verlengd na 6 april: dit gaat er gebeuren volgens de media

Coronamaatregelen verlengd na 6 april: dit gaat er gebeuren volgens de media

Hoewel pas vanavond officieel bekend gemaakt wordt wat er met de coronamaatregelen gaat gebeuren na 6 april lijkt de media allang te weten dat de 'lockdown' langer gaat duren.

<em>Coronamaatregelen</em> verlengd na 6 april: dit gaat er gebeuren volgens de media Hoewel pas vanavond officieel bekend gemaakt wordt wat er met de coronamaatregelen gaat gebeuren na 6 april lijkt de media allang te weten dat de 'lockdown' langer gaat duren. Nieuwe datumHoe gaat het er dan precies uitzien? "Volgens het AD worden de coronamaatregelen met een maand verlengd", aldus presentatrice Lisette Wellens. "Er zou één nieuwe datum komen voor alle sectoren. Dus de horeca zou dan niet eerder opengaan dan de scholen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Jinek: "Kerkdiensten met 30 man toestaan valt moeilijk te rijmen" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie kabinet over coronamaatregelen na 6 april Bekijk deze video »
Nieuws :
Coronamaatregelen verlengd na 6 april: dit gaat er gebeuren volgens de media

Nieuwe datum
Hoe gaat het er dan precies uitzien? "Volgens het AD worden de coronamaatregelen met een maand verlengd", aldus presentatrice Lisette Wellens. "Er zou één nieuwe datum komen voor alle sectoren. Dus de horeca zou dan niet eerder opengaan dan de scholen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coronamaatregelen verlengd na 6 april: dit gaat er gebeuren volgens de media of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV