IC-arts maakt heftige tijd door: "Je schrikt van het aantal jonge mensen"

IC-arts maakt heftige tijd door: "Je schrikt van het aantal jonge mensen"

IC-arts maakt heftige tijd door: "Je schrikt van het aantal jonge mensen" IC-arts Marco Knook heeft er net een dienst opzitten van 24 uur. Hij schrikt dagelijks van het aantal jonge mensen dat zich op de IC meldt. "Dat was niet wat we hadden verwacht. We dachten dat er veel mensen van hoge leeftijd op de IC zouden komen. Maar er liggen nu veel mensen van tussen de 40 en 65. Daar schrik je van." Bekijk het interview met IC-arts Marco Knook hierboven. Op1 gemist? Ook apparatuur "gaat het leven van sommige mensen niet redden" Bekijk deze video » Op1: Dilemma's voor patiënten op de IC: ''Aan de beademing is als een marathon lopen'' Bekijk deze video »
Nieuws :
IC-arts maakt heftige tijd door: "Je schrikt van het aantal jonge mensen"

IC-arts Marco Knook heeft er net een dienst opzitten van 24 uur. Hij schrikt dagelijks van het aantal jonge mensen dat zich op de IC meldt. "Dat was niet wat we hadden verwacht. We dachten dat er veel mensen van hoge leeftijd op de IC zouden komen. Maar er liggen nu veel mensen van tussen de 40 en 65. Daar schrik je van."

Bekijk het interview met IC-arts Marco Knook hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op IC-arts maakt heftige tijd door: "Je schrikt van het aantal jonge mensen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV