Video: Prins Charles spreekt volk toe na genezing van Coronavirus

Video: Prins Charles spreekt volk toe na genezing van Coronavirus

Het gaat inmiddels weer een stuk beter met prins Charles. Vorige week werd bekend dat de Britse prins was besmet met het Coronavirus, al had hij lichte symptomen. In een video spreekt hij het volk toe.

‘Gek en frustrerend’
Inmiddels is Charles genezen. “Ik bevind mezelf nu aan de andere kant van de ziekte”, vertelt hij. Charles doet nog steeds aan social distancing en zit in de isolatie. “Het is een gekke, frustrerende en verontrustende ervaring, als de aanwezigheid van familie en vrienden niet mogelijk is en de normale structuur van het leven ineens weg is.”

Prins Charles uit medeleven
Prins Charles spreekt zijn medeleven uit naar iedereen die is getroffen door het levensgevaarlijke virus. Ook uit hij zijn waardering voor het zorgpersoneel dat er alles aan doet om anderen te helpen en verzorgen.

Bekijk de hele video van prins Charles hieronder.

Video: <em>Prins Charles</em> spreekt volk toe na genezing van Coronavirus Het gaat inmiddels weer een stuk beter met prins Charles. Vorige week werd bekend dat de Britse prins was besmet met het Coronavirus, al had hij lichte symptomen. In een video spreekt hij het volk toe. ‘Gek en frustrerend’Inmiddels is Charles genezen. “Ik bevind mezelf nu aan de andere kant van de ziekte”, vertelt hij. Charles doet nog steeds aan social distancing en zit in de isolatie. “Het is een gekke, frustrerende en verontrustende ervaring, als de aanwezigheid van familie en vrienden niet mogelijk is en de normale structuur van het leven ineens weg is.” Bekijk ook Prins Charles besmet met coronavirus: milde klachten en in thuisisolatie Bekijk deze video » Prins Charles uit medelevenPrins Charles spreekt zijn medeleven uit naar iedereen die is getroffen door het levensgevaarlijke virus. Ook uit hij zijn waardering voor het zorgpersoneel dat er alles aan doet om anderen te helpen en verzorgen. Bekijk de hele video van prins Charles hieronder.
Royals :
Video: Prins Charles spreekt volk toe na genezing van Coronavirus
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Prins Charles spreekt volk toe na genezing van Coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV