Anderhalve meter afstand houden in een studentenhuis: "We houden ons er niet aan"

Anderhalve meter afstand houden in een studentenhuis: "We houden ons er niet aan"

Anderhalve meter afstand houden in een studentenhuis: "We houden ons er niet aan" Anderhalve meter afstand houden in een studentenhuis, is erg lastig. Je woont vaak met meerdere studenten op een klein oppervlak. De studenten vragen zich dan ook af hoe ze dit het beste kunnen doen. Voor samenwonende groepen zijn er geen specifieke richtlijnen, dus bedachten deze vijftien huisgenoten ze maar zelf: "Binnen het huis houden we die anderhalve meter niet aan", zegt studente Wies. Zie hierboven het hele interview. Bekijk hierboven de NOS Stories-video over de anderhalve meter vanuit een studentenwoning. Bekijk ook Video: Waarom zijn er geen speciale corona-regels voor studentenhuizen? Bekijk deze video »

Anderhalve meter afstand houden in een studentenhuis, is erg lastig. Je woont vaak met meerdere studenten op een klein oppervlak. De studenten vragen zich dan ook af hoe ze dit het beste kunnen doen.

Voor samenwonende groepen zijn er geen specifieke richtlijnen, dus bedachten deze vijftien huisgenoten ze maar zelf: "Binnen het huis houden we die anderhalve meter niet aan", zegt studente Wies. Zie hierboven het hele interview.

Bekijk hierboven de NOS Stories-video over de anderhalve meter vanuit een studentenwoning.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anderhalve meter afstand houden in een studentenhuis: "We houden ons er niet aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier