Glennis Grace zingt lied voor kersverse ouders die vanwege corona geen kraambezoek ontvangen

Glennis Grace zingt lied voor kersverse ouders die vanwege corona geen kraambezoek ontvangen

<em>Glennis Grace</em> zingt lied voor <em>kersverse ouders</em> die vanwege <em>corona</em> geen kraambezoek ontvangen Glennis Grace deelt een video op Instagram waarin ze het nummer Als je slaapt zingt. Dit lied zong ze in 2008 voor haar eigen zoon, die toen 3 jaar was. Nu zingt Glennis opnieuw het nummer voor de ouders die momenteel geen kraambezoek mogen ontvangen vanwege corona. "Ik weet hoe trots jullie zijn"Glennis: "Vandaag spelen @levysimon en ik het voor alle vaders en moeders die net een kindje hebben gekregen en dit nu niet met de wereld kunnen delen. Ik weet hoe trots jullie zijn op je kind en ik hoop dat jullie heel snel iedereen die jullie lief is op bezoek kunnen krijgen", schrijft Glennis Grace bij de video. Bekijk hierboven de video waarin Glennis Grace 'Als je slaapt' zingt. Bekijk ook Glennis Grace bereidt zich voor op wild avondje stappen Bekijk deze video » Ladies Night: Roxeanne Hazes, Maan en meer zingen Zij Maakt Het Verschil voor zorg-helden Bekijk deze video »
Muziek :
Glennis Grace zingt lied voor kersverse ouders die vanwege corona geen kraambezoek ontvangen

Glennis Grace deelt een video op Instagram waarin ze het nummer Als je slaapt zingt. Dit lied zong ze in 2008 voor haar eigen zoon, die toen 3 jaar was. Nu zingt Glennis opnieuw het nummer voor de ouders die momenteel geen kraambezoek mogen ontvangen vanwege corona.

"Ik weet hoe trots jullie zijn"
Glennis: "Vandaag spelen @levysimon en ik het voor alle vaders en moeders die net een kindje hebben gekregen en dit nu niet met de wereld kunnen delen. Ik weet hoe trots jullie zijn op je kind en ik hoop dat jullie heel snel iedereen die jullie lief is op bezoek kunnen krijgen", schrijft Glennis Grace bij de video.

Bekijk hierboven de video waarin Glennis Grace 'Als je slaapt' zingt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace zingt lied voor kersverse ouders die vanwege corona geen kraambezoek ontvangen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV