Filmtip: Jennifer Aniston & Adam Sandler in 'Just Go with It', bekijk de trailer

Filmtip: Jennifer Aniston & Adam Sandler in 'Just Go with It', bekijk de trailer

Filmtip: <em>Jennifer Aniston &amp; Adam Sandler</em> in 'Just Go with It', bekijk de trailer Plastisch chirurg Danny, gespeeld door Adam Sandler heeft zijn nieuwste vlam verteld dat hij in scheiding ligt. Alleen is dat niet waar. Om zijn leugen geloofwaardig te maken, heeft Danny als de drommel een aanstaande ex-vrouw nodig. Doen alsofDe plastisch chirurg Danny in de film Just Go with It is niet getrouwd, maar hij draagt toch een trouwring. Daar heeft hij een goede reden voor... Danny vindt zijn slachtoffer in zijn eigen praktijk. Zijn assistent Katherine, gespeeld door Jennifer Aniston, gaat doen alsof zij en Danny in scheiding liggen. Just Go with It is vanavond, donderdag 2 april, om 20:30 uur te zien bij Net 5. Bekijk de trailer bovenaan dit artikel. Bekijk ook Jennifer Anniston ontroerd door nieuwe Instagram mijlpaal: "20 miljoen volgers?" Bekijk deze video » Jennifer Aniston en Brad Pitt hand in hand gespot: komen ze weer bij elkaar? Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: Jennifer Aniston & Adam Sandler in 'Just Go with It', bekijk de trailer

Plastisch chirurg Danny, gespeeld door Adam Sandler heeft zijn nieuwste vlam verteld dat hij in scheiding ligt. Alleen is dat niet waar. Om zijn leugen geloofwaardig te maken, heeft Danny als de drommel een aanstaande ex-vrouw nodig.

Doen alsof
De plastisch chirurg Danny in de film Just Go with It is niet getrouwd, maar hij draagt toch een trouwring. Daar heeft hij een goede reden voor... Danny vindt zijn slachtoffer in zijn eigen praktijk. Zijn assistent Katherine, gespeeld door Jennifer Aniston, gaat doen alsof zij en Danny in scheiding liggen.

Just Go with It is vanavond, donderdag 2 april, om 20:30 uur te zien bij Net 5. Bekijk de trailer bovenaan dit artikel.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Jennifer Aniston & Adam Sandler in 'Just Go with It', bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV