Donderdag bij Op1: o.a. Kees van der Staaij, John Jorritsma en Mirjam van 't Veld

Donderdag bij Op1: o.a. Kees van der Staaij, John Jorritsma en Mirjam van 't Veld

Donderdag bij <em>Op1</em>: o.a. Kees van der Staaij, John Jorritsma en Mirjam van 't Veld Vanavond presenteren Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. Burgemeester van Eindhoven John Jorritsma is te gast om te vertellen hoe je als bestuurder je hoofd koel houdt tijdens de coronacrisis. Eindhoven ligt in het epicentrum van de crisis. In het Ziekenhuis de Gelderse Vallei krijgen de artsen hulp van legerartsen. Bij Op1 vertelt bestuursvoorzitter Mirjam van 't Veld over de situatie. Hoe is de hulp namelijk ontvangen? Kees van der Staaij maakt zich grote zorgen over onze democratie. Omdat de schijnwerpers nu volledig zijn gericht op de aanpak van het coronavirus, vreest hij dat dat ten koste gaat van een democratisch systeem. Vakantieparken hebben het ontzettend moeilijk nu. Er breken cruciale maanden aan voor de parken. Het geld moet namelijk nu verdiend worden. Maar kunnen de parken wel open. Geert Dijks en Pim Meijkamp zijn eigenaar van verschillende vakantieparken. Ze vertellen bij Op1 over de situatie. De Kindertelefoon draait overuren. Tijdens de coronacrisis krijgen ze extra veel telefoontjes. Welke verhalen hebben kinderen nu. Barabara Takacs en Taro Lennaerts zijn vrijwilligers bij De Kindertelefoon. Samen met directeur Roline de Wilde vertellen ze over alle verhalen. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Noodpakket van kabinet is ook bedoeld voor mensen met flexcontract Bekijk deze video » Op1: Moet Nederland meer privacy opgeven in de strijd tegen het coronavirus? Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag bij Op1: o.a. Kees van der Staaij, John Jorritsma en Mirjam van 't Veld

Vanavond presenteren Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

Burgemeester van Eindhoven John Jorritsma is te gast om te vertellen hoe je als bestuurder je hoofd koel houdt tijdens de coronacrisis. Eindhoven ligt in het epicentrum van de crisis.

In het Ziekenhuis de Gelderse Vallei krijgen de artsen hulp van legerartsen. Bij Op1 vertelt bestuursvoorzitter Mirjam van 't Veld over de situatie. Hoe is de hulp namelijk ontvangen?

Kees van der Staaij maakt zich grote zorgen over onze democratie. Omdat de schijnwerpers nu volledig zijn gericht op de aanpak van het coronavirus, vreest hij dat dat ten koste gaat van een democratisch systeem.

Vakantieparken hebben het ontzettend moeilijk nu. Er breken cruciale maanden aan voor de parken. Het geld moet namelijk nu verdiend worden. Maar kunnen de parken wel open. Geert Dijks en Pim Meijkamp zijn eigenaar van verschillende vakantieparken. Ze vertellen bij Op1 over de situatie.

De Kindertelefoon draait overuren. Tijdens de coronacrisis krijgen ze extra veel telefoontjes. Welke verhalen hebben kinderen nu. Barabara Takacs en Taro Lennaerts zijn vrijwilligers bij De Kindertelefoon. Samen met directeur Roline de Wilde vertellen ze over alle verhalen.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Op1: o.a. Kees van der Staaij, John Jorritsma en Mirjam van 't Veld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV