Supermaan gemist? Bekijk de mooiste beelden

Supermaan gemist? Bekijk de mooiste beelden

Nederland heeft gisterenavond en vannacht massaal genoten van een zogenoemde supermaan. Maar waarom was hij deze keer zo groot? "Soms staat de maan heel ver weg van ons en dan is hij klein. Maar op momenten van een supermaan staat hij juist extra dichtbij. Dan is hij 10% groter en ook veel lichter te zien, zeker als het dan ook nog eens volle maan is", vertelt meteoroloog Dennis Wilt. Bekijk de video van Weer.nl onder aan deze pagina.

Foto's
Hieronder zie je foto's van de supermaan die mensen op Twitter geplaatst hebben.

<em>Supermaan</em> gemist? Bekijk de mooiste beelden Nederland heeft gisterenavond en vannacht massaal genoten van een zogenoemde supermaan. Maar waarom was hij deze keer zo groot? "Soms staat de maan heel ver weg van ons en dan is hij klein. Maar op momenten van een supermaan staat hij juist extra dichtbij. Dan is hij 10% groter en ook veel lichter te zien, zeker als het dan ook nog eens volle maan is", vertelt meteoroloog Dennis Wilt. Bekijk de video van Weer.nl onder aan deze pagina. Foto'sHieronder zie je foto's van de supermaan die mensen op Twitter geplaatst hebben.
Weer :
Supermaan gemist? Bekijk de mooiste beelden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Supermaan gemist? Bekijk de mooiste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV