Verkoop seksspeeltjes vanwege corona door het dak: dit is best verkochte artikel (video)

Verkoop seksspeeltjes vanwege corona door het dak: dit is best verkochte artikel (video)

Het feit dat mensen momenteel gevraagd wordt om vooral thuis te blijven leidt wereldwijd tot een stijging van de verkoop van seksspeeltjes. Een bedrijf in Denemarken heeft het er maar wat druk mee: "Vorige week was het een gekkenhuis. De verkoop is met 100% gestegen in alle Scandinavische landen", aldus Mathilde Mackowski, mede eigenaar van een bedrijf dat erotische artikelen verkoopt.

Verkoop <em>seksspeeltjes</em> vanwege corona door het dak: dit is best verkochte artikel (<em>video</em>) Het feit dat mensen momenteel gevraagd wordt om vooral thuis te blijven leidt wereldwijd tot een stijging van de verkoop van seksspeeltjes. Een bedrijf in Denemarken heeft het er maar wat druk mee: "Vorige week was het een gekkenhuis. De verkoop is met 100% gestegen in alle Scandinavische landen", aldus Mathilde Mackowski, mede eigenaar van een bedrijf dat erotische artikelen verkoopt. Meer plezierZe snapt ook wel waar de groei vandaan komt: "We hebben nu wat licht nodig in ons leven. We willen meer plezier met elkaar hebben." Bekijk het fragment van de NOS hierboven en zie ook wat momenteel het best verkochte product is. Bekijk ook Daten tijdens coronacrisis? Zo doe je dat Bekijk deze video » Video: homo's seksen rustig door met onbekenden, ondanks coronamaatregelen Bekijk deze video »
Nieuws :
Verkoop seksspeeltjes vanwege corona door het dak: dit is best verkochte artikel (video)

Meer plezier
Ze snapt ook wel waar de groei vandaan komt: "We hebben nu wat licht nodig in ons leven. We willen meer plezier met elkaar hebben." Bekijk het fragment van de NOS hierboven en zie ook wat momenteel het best verkochte product is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verkoop seksspeeltjes vanwege corona door het dak: dit is best verkochte artikel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV