Zien: prinses Laurentien whatsappt erop los tijdens coronacrisis

Zien: prinses Laurentien whatsappt erop los tijdens coronacrisis

Ook prinses Laurentien kan momenteel haar vrienden en familie niet allemaal opzoeken, vanwege de coronamaatregelen. Hoe gaat ze hiermee om? "Ik merk dat ik ontzettend veel bel. Ik stuur ontzettend veel whatsapp-berichtjes aan mensen om te laten weten dat ik aan ze denk."

Zien: prinses <em>Laurentien</em> whatsappt erop los tijdens coronacrisis Ook prinses Laurentien kan momenteel haar vrienden en familie niet allemaal opzoeken, vanwege de coronamaatregelen. Hoe gaat ze hiermee om? "Ik merk dat ik ontzettend veel bel. Ik stuur ontzettend veel whatsapp-berichtjes aan mensen om te laten weten dat ik aan ze denk." VerbondenDe prinses vervolgt: "Ook al zien we elkaar niet, zo zijn we toch met elkaar verbonden." Bekijk het fragment van het MAX Ouderenjournaal, dat iedere werkdag om 16:45 uur te zien is op NPO1, hierboven. Bekijk ook Video: openhartige prinses Irene bespreekt corona-angst Bekijk deze video » Prinses Margriet: "Ik zit in huisarrest" Bekijk deze video »
TV :
Zien: prinses Laurentien whatsappt erop los tijdens coronacrisis

Verbonden
De prinses vervolgt: "Ook al zien we elkaar niet, zo zijn we toch met elkaar verbonden." Bekijk het fragment van het MAX Ouderenjournaal, dat iedere werkdag om 16:45 uur te zien is op NPO1, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: prinses Laurentien whatsappt erop los tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV