Donderdag bij Op1: Wouter Koolmees, Tom Veldhuis, Andries Knevel en meer

Donderdag bij Op1: Wouter Koolmees, Tom Veldhuis, Andries Knevel en meer

Donderdag bij <em>Op1:</em> Wouter Koolmees, Tom Veldhuis, Andries Knevel <em>en meer</em> Vanavond presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, vertelt over de vrije val die onze economie aan het maken is in Nederland vanwege de coronacrisis. Rob Jetten opent de aanval op minister van Financiën Wopke Hoekstra. Hij wil dat Nederland de portemonnee trekt voor Italië. Politiek verslaggever Barbara Rijlaarsdam vertelt over de spanning die dat oplevert. Hoofdredacteur van Elsevier Weekblad Arendo Joustra en immunoloog Ger Rijkers nemen ons mee in de wereld van de anderhalvemeter-economie. Ze vertellen over een economie waarin een bezoek aan voetbalwedstrijden, kroegen, restaurants, of de kapper verboden zijn. John Mulder, CEO van evenementenorganisatie Mojo, en Tom Veldhuis, oprichter van festival DGTL, vertellen over de gevolgen van de coronacrisis voor de evenementenbranche. Vergunningsplichtinge evenementen zijn tot 1 juni verboden. De toekomst van het algemene festivalseizoen is nog onzeker. Jaarlijks worden er door het hele land meer dan 200 uitvoeringen van de Matthäus Passion rond de paasdagen. Het stuk van Johan Sebastian Bach gaat over het lijden en sterven van Jezus. Door de coronacrisis kunnen de uitvoeringen niet meer doorgaan. Andries Knevel praat hierover. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Grote zorgen om verstandelijk gehandicapten tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Op1: Zangeres Marga Bult pakt oude beroep als verpleegkundige weer op Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag bij Op1: Wouter Koolmees, Tom Veldhuis, Andries Knevel en meer

Vanavond presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, vertelt over de vrije val die onze economie aan het maken is in Nederland vanwege de coronacrisis.

Rob Jetten opent de aanval op minister van Financiën Wopke Hoekstra. Hij wil dat Nederland de portemonnee trekt voor Italië. Politiek verslaggever Barbara Rijlaarsdam vertelt over de spanning die dat oplevert.

Hoofdredacteur van Elsevier Weekblad Arendo Joustra en immunoloog Ger Rijkers nemen ons mee in de wereld van de anderhalvemeter-economie. Ze vertellen over een economie waarin een bezoek aan voetbalwedstrijden, kroegen, restaurants, of de kapper verboden zijn.

John Mulder, CEO van evenementenorganisatie Mojo, en Tom Veldhuis, oprichter van festival DGTL, vertellen over de gevolgen van de coronacrisis voor de evenementenbranche. Vergunningsplichtinge evenementen zijn tot 1 juni verboden. De toekomst van het algemene festivalseizoen is nog onzeker.

Jaarlijks worden er door het hele land meer dan 200 uitvoeringen van de Matthäus Passion rond de paasdagen. Het stuk van Johan Sebastian Bach gaat over het lijden en sterven van Jezus. Door de coronacrisis kunnen de uitvoeringen niet meer doorgaan. Andries Knevel praat hierover.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Op1: Wouter Koolmees, Tom Veldhuis, Andries Knevel en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV