André Hazes krijgt nog steeds ‘op z’n flikker’ van Monique: ‘Ik was een botte lul’

André Hazes krijgt nog steeds ‘op z’n flikker’ van Monique: ‘Ik was een botte lul’

André Hazes is tegenwoordig weer samen met zijn ex Monique Westenberg, na een kortstondige romance met Bridget Maasland. Het is weer koek en ei tussen hem en de moeder van zijn zoon, al praten ze nog steeds veel over alles wat er is gebeurd.

André ontkent te zijn vreemdgegaan
“Als ik vreemd was gegaan, was ik nooit meer binnengekomen thuis. We hebben heel veel gesproken. We hebben best wel begrip voor elkaar en de situatie”, vertelt Hazes bij Radio 538. “Nog steeds krijg ik af en toe op mijn flikker over wat er allemaal is gedaan, want ik ben wel een botte lul geweest in die tijd.”

Bekijk het hele interview met André Hazes bij Radio 538 in de AD-video hieronder.

<em>André Hazes</em> krijgt nog steeds ‘op z’n flikker’ van Monique: ‘Ik was een botte lul’ André Hazes is tegenwoordig weer samen met zijn ex Monique Westenberg, na een kortstondige romance met Bridget Maasland. Het is weer koek en ei tussen hem en de moeder van zijn zoon, al praten ze nog steeds veel over alles wat er is gebeurd. André ontkent te zijn vreemdgegaan“Als ik vreemd was gegaan, was ik nooit meer binnengekomen thuis. We hebben heel veel gesproken. We hebben best wel begrip voor elkaar en de situatie”, vertelt Hazes bij Radio 538. “Nog steeds krijg ik af en toe op mijn flikker over wat er allemaal is gedaan, want ik ben wel een botte lul geweest in die tijd.” Bekijk het hele interview met André Hazes bij Radio 538 in de AD-video hieronder. André Hazes openhartiger dan ooit: "Ik had beter moeten nadenken" Bekijk deze video » André Hazes reageert op roddel wc-hokje: ‘Ik ging niet vreemd met Monique’ Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes krijgt nog steeds ‘op z’n flikker’ van Monique: ‘Ik was een botte lul’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes krijgt nog steeds ‘op z’n flikker’ van Monique: ‘Ik was een botte lul’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV