16-jarige Thierry Baudet weet niet of hij bescheiden of arrogant is (video)

16-jarige Thierry Baudet weet niet of hij bescheiden of arrogant is (video)

Al op 16-jarige leeftijd speelde Thierry Baudet zich in de kijker, toen hij in 1999 de derde prijs won bij een essaywedstrijd. Hij kreeg lof voor zijn werk van presentatrice Maartje van Weegen, die het geen eenvoudig betoog noemde: "Vond u dat? Ik vat het wel op als compliment als u dat zegt."

16-jarige <em>Thierry Baudet</em> weet niet of hij bescheiden of arrogant is (video) Al op 16-jarige leeftijd speelde Thierry Baudet zich in de kijker, toen hij in 1999 de derde prijs won bij een essaywedstrijd. Hij kreeg lof voor zijn werk van presentatrice Maartje van Weegen, die het geen eenvoudig betoog noemde: "Vond u dat? Ik vat het wel op als compliment als u dat zegt." BescheidenBaudet komt wat bescheider over dan wanneer we hem tegenwoordig op tv zien als hij vertelt dat hij nog niet helemaal weet wat hij wil gaan studeren. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet dient motie in: "Kabinet vergeet ondernemers te beschermen" Bekijk deze video »
TV :
16-jarige Thierry Baudet weet niet of hij bescheiden of arrogant is (video)

Bescheiden
Baudet komt wat bescheider over dan wanneer we hem tegenwoordig op tv zien als hij vertelt dat hij nog niet helemaal weet wat hij wil gaan studeren. Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 16-jarige Thierry Baudet weet niet of hij bescheiden of arrogant is (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen