Video: Edwin van der Sar onthield zich van stemming en helpt met noodfonds

Video: Edwin van der Sar onthield zich van stemming en helpt met noodfonds

Edwin van der Sar geeft als algemeen directeur van Ajax zijn mening over de beslissingen van de KNVB omtrent het vroegtijdige einde van de Eredivisie. Zo geeft de oud-topkeeper aan dat Ajax andere clubs zal steunen met 'ettelijke miljoenen' in een noodfonds.

Video: <em>Edwin van der Sar</em> onthield zich van stemming en helpt met noodfonds Edwin van der Sar geeft als algemeen directeur van Ajax zijn mening over de beslissingen van de KNVB omtrent het vroegtijdige einde van de Eredivisie. Zo geeft de oud-topkeeper aan dat Ajax andere clubs zal steunen met 'ettelijke miljoenen' in een noodfonds. NeutraalDe KNVB vroeg alle clubs gisteren te stemmen over promotie naar en degradatie uit de Eredivisie. Daarover zegt Van der Sar dat hij zich heeft onthouden van de stemming: "Die beslissing moet bij de KNVB liggen." Bekijk het interview met Edwin van der Sar hierboven. Bekijk ook KNVB-directeur Eric Gudde neemt besluit over Eredivisie: "Hele vervelende dag" Bekijk deze video » Toon Gerbrands (PSV) in Op1 over besluit KNVB: 'Heel Nederland is nu boos’ Bekijk deze video »
Sport :
Video: Edwin van der Sar onthield zich van stemming en helpt met noodfonds

Neutraal
De KNVB vroeg alle clubs gisteren te stemmen over promotie naar en degradatie uit de Eredivisie. Daarover zegt Van der Sar dat hij zich heeft onthouden van de stemming: "Die beslissing moet bij de KNVB liggen."

Bekijk het interview met Edwin van der Sar hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Edwin van der Sar onthield zich van stemming en helpt met noodfonds of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV