Ronald Koeman met spoed naar ziekenhuis vanwege hartproblemen

Ronald Koeman met spoed naar ziekenhuis vanwege hartproblemen

Bondscoach Ronald Koeman is zondag 3 mei met hartproblemen opgenomen in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC), waar hij aan het eind van de middag een hartcatheterisatie heeft ondergaan.

Dotteren
Koeman werd vanuit zijn woonplaats met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar specialisten klaar stonden om hem te dotteren. "De snelheid waarmee hij naar het ziekenhuis kon en de snelle ingreep van artsen heeft ervoor gezorgd dat hij inmiddels stabiel is en het volgens zijn echtgenote Bartina onder de omstandigheden weer redelijk maakt", meldt De Telegraaf zondagavond.

Bekijk hieronder een video van Ronald Koeman waarin hij terugkijkt op zijn imposante carrière:

<em>Ronald Koeman</em> met spoed naar <em>ziekenhuis</em> vanwege <em>hartproblemen</em> Bondscoach Ronald Koeman is zondag 3 mei met hartproblemen opgenomen in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC), waar hij aan het eind van de middag een hartcatheterisatie heeft ondergaan. DotterenKoeman werd vanuit zijn woonplaats met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar specialisten klaar stonden om hem te dotteren. "De snelheid waarmee hij naar het ziekenhuis kon en de snelle ingreep van artsen heeft ervoor gezorgd dat hij inmiddels stabiel is en het volgens zijn echtgenote Bartina onder de omstandigheden weer redelijk maakt", meldt De Telegraaf zondagavond. View this post on Instagram A post shared by Ronald Koeman (@ronaldkoeman) Bekijk hieronder een video van Ronald Koeman waarin hij terugkijkt op zijn imposante carrière:
Nieuws :
Ronald Koeman met spoed naar ziekenhuis vanwege hartproblemen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman met spoed naar ziekenhuis vanwege hartproblemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV