Bekijk LIVE de persconferentie Mark Rutte over versoepeling coronamaatregelen (6 mei)

Bekijk LIVE de persconferentie Mark Rutte over versoepeling coronamaatregelen (6 mei)

Je kunt hier de persconferentie van Mark Rutte terugkijken, waarin hij aankondigt de coronamaatregelen stapsgewijs te versoepelen.

Kijk hierboven woensdag 6 mei om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte met een update over de coronacrisis.

Vanavond praat premier Mark Rutte het Nederlandse volk weer bij over de coronacrisis. Naar verwachting worden de coronamaatregelen die vooralsnog gelden in Nederland voorzichtig iets versoepeld.

In hoeverre laat Kabinet de coronaregels los?
Er zijn nu veel discussies over de coronamaatregelen die Nederland op dit moment in zijn greep houden. In hoeverre kunnen deze worden versoepeld zodat bijvoorbeeld de economie weer een beetje op gang komt, zonder dat het een groot gevaar vormt voor de volksgezondheid? Eerder maakte Rutte al bekend dat 11 mei veel scholen weer opengaan.

Meer duidelijkheid voor horeca
Waarschijnlijk schuift ook minister Hugo de Jonge weer aan bij de persconferentie. De meeste coronamaatregelen gelden tot 20 mei, het is de grote vraag wat daarna gaat gebeuren. Rutte en De Jonge zullen mededelingen doen over eventuele versoepeling van de regels voor bijvoorbeeld de horeca en contactberoepen.

Kijk hierboven op woensdag 6 mei 2020 vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie over de coronamaatregelen. Hieronder kun je de vorige persconferentie van Mark Rutte, van 29 april, terugkijken.

Bekijk LIVE de <em>persconferentie Mark Rutte</em> over versoepeling coronamaatregelen (6 mei) Je kunt hier de persconferentie van Mark Rutte terugkijken, waarin hij aankondigt de coronamaatregelen stapsgewijs te versoepelen. Kijk hierboven woensdag 6 mei om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte met een update over de coronacrisis. Vanavond praat premier Mark Rutte het Nederlandse volk weer bij over de coronacrisis. Naar verwachting worden de coronamaatregelen die vooralsnog gelden in Nederland voorzichtig iets versoepeld. In hoeverre laat Kabinet de coronaregels los?Er zijn nu veel discussies over de coronamaatregelen die Nederland op dit moment in zijn greep houden. In hoeverre kunnen deze worden versoepeld zodat bijvoorbeeld de economie weer een beetje op gang komt, zonder dat het een groot gevaar vormt voor de volksgezondheid? Eerder maakte Rutte al bekend dat 11 mei veel scholen weer opengaan. Meer duidelijkheid voor horecaWaarschijnlijk schuift ook minister Hugo de Jonge weer aan bij de persconferentie. De meeste coronamaatregelen gelden tot 20 mei, het is de grote vraag wat daarna gaat gebeuren. Rutte en De Jonge zullen mededelingen doen over eventuele versoepeling van de regels voor bijvoorbeeld de horeca en contactberoepen. Kijk hierboven op woensdag 6 mei 2020 vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie over de coronamaatregelen. Hieronder kun je de vorige persconferentie van Mark Rutte, van 29 april, terugkijken. Zien: zo kan horeca met terrassen weer open tijdens de coronacrisis Bekijk deze video » Beau gemist? Horecaondernemer Laurens Meyer over versoepeling coronamaatregelen Bekijk deze video » Op1: Een opheffing van alle coronamaatregelen kan pandemie verergeren Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE de persconferentie Mark Rutte over versoepeling coronamaatregelen (6 mei)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE de persconferentie Mark Rutte over versoepeling coronamaatregelen (6 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV