Kijk LIVE naar Eurovison Song Celebration deel 1

Kijk LIVE naar Eurovison Song Celebration deel 1

Bekijk het hele programma van het Eurovisie Songfestival 2020

Dinsdagavond 12 mei is het eerste deel van Eurovison Song Celebration te zien, op het tijdstip dat eigenlijk de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival zou plaatsvinden. In de uitzending van vanavond zal geen competitie te zien zijn, wel is er speciale aandacht voor de acts die oorspronkelijk tijdens deze avond in actie zouden komen. Ook is Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending, te zien. Volg hieronder de hele uitzending LIVE, vanaf 21:00 uur.

Kijk LIVE naar <em>Eurovison Song Celebration</em> deel 1 Bekijk het hele programma van het Eurovisie Songfestival 2020 Dinsdagavond 12 mei is het eerste deel van Eurovison Song Celebration te zien, op het tijdstip dat eigenlijk de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival zou plaatsvinden. In de uitzending van vanavond zal geen competitie te zien zijn, wel is er speciale aandacht voor de acts die oorspronkelijk tijdens deze avond in actie zouden komen. Ook is Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending, te zien. Volg hieronder de hele uitzending LIVE, vanaf 21:00 uur. Al het laatste nieuws over het Songfestival 2020 zie je op Gids.tv Bekijk ook Eerste 'Celebration' van Songfestival 2020: dit kun je verwachten Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Eurovison Song Celebration deel 1

Al het laatste nieuws over het Songfestival 2020 zie je op Gids.tv

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Eurovison Song Celebration deel 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV