Kijk LIVE naar Eurovision Song Celebration deel 2 (donderdag 14 mei)

Kijk LIVE naar Eurovision Song Celebration deel 2 (donderdag 14 mei)

Bekijk het hele programma van het Eurovisie Songfestival 2020.

Op donderdag 14 mei staat het tweede deel van de Eurovision Song Celebration op het programma. Hierin zijn optredens te zien van alle landen die in eerste instantie in actie zouden komen in de tweede halve finale. Ook Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk treden op.

Kijk LIVE naar <em>Eurovision Song Celebration</em> deel 2 (donderdag 14 mei) Bekijk het hele programma van het Eurovisie Songfestival 2020. Op donderdag 14 mei staat het tweede deel van de Eurovision Song Celebration op het programma. Hierin zijn optredens te zien van alle landen die in eerste instantie in actie zouden komen in de tweede halve finale. Ook Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk treden op. VerrassingenDie laatste drie landen zijn traditioneel onderdeel van de 'Big Five', de vijf landen die zich standaard kwalificeren voor de finale van het Eurovisie Songfestival omdat ze de grootste financiële bijdrage leveren. Tijdens de Song Celebration schakelen YouTubers vanuit heel Europa in om te reageren op de liedjes en er zullen ook een aantal verrassingen op het programma staan. Kijk hierboven op donderdag 14 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de Eurovision Song Celebration deel 2. Al het laatste nieuws over het Songfestival 2020 zie je op Gids.tv. Bekijk ook Kijk LIVE naar Eurovison Song Celebration deel 1 Bekijk deze video » Songfestival 2020: Eurovision: Europe Shine A Light start zaterdag: Edsilia Rombley vertelt meer Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Eurovision Song Celebration deel 2 (donderdag 14 mei)

Verrassingen
Die laatste drie landen zijn traditioneel onderdeel van de 'Big Five', de vijf landen die zich standaard kwalificeren voor de finale van het Eurovisie Songfestival omdat ze de grootste financiële bijdrage leveren. Tijdens de Song Celebration schakelen YouTubers vanuit heel Europa in om te reageren op de liedjes en er zullen ook een aantal verrassingen op het programma staan.

Kijk hierboven op donderdag 14 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de Eurovision Song Celebration deel 2. Al het laatste nieuws over het Songfestival 2020 zie je op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Eurovision Song Celebration deel 2 (donderdag 14 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV