Nieuwe serie Snowpiercer vanaf 25 mei op Netflix, bekijk de trailer

Nieuwe serie Snowpiercer vanaf 25 mei op Netflix, bekijk de trailer

In de nieuwe serie Snowpiercer, van de maker van de Oscar-winnende film Parasite, is er een nieuwe ijstijd aan de gang. Slechts een paar mensen overleven dit en deze mensen leven in een trein die de wereld rondreist. De rijken hebben het goed voorin de trein, de arme mensen hebben het achterin de trein een stuk lastiger. Dat zorgt voor enorm veel spanningen aan boord.

Bekijk de trailer van Snowpiercer hieronder.

De nieuwe serie Snowpiercer is vanaf 25 mei te zien op Netflix.

Nieuwe serie <em>Snowpiercer</em> vanaf 25 mei op Netflix, bekijk de trailer In de nieuwe serie Snowpiercer, van de maker van de Oscar-winnende film Parasite, is er een nieuwe ijstijd aan de gang. Slechts een paar mensen overleven dit en deze mensen leven in een trein die de wereld rondreist. De rijken hebben het goed voorin de trein, de arme mensen hebben het achterin de trein een stuk lastiger. Dat zorgt voor enorm veel spanningen aan boord. Bekijk de trailer van Snowpiercer hieronder. De nieuwe serie Snowpiercer is vanaf 25 mei te zien op Netflix. Bekijk ook deze trailers Netflix-docu over Jeffrey Epstein vanaf 27 mei te zien: bekijk de trailer Bekijk deze video » The Umbrella Academy seizoen 2 vanaf 31 juli op Netflix (video) Bekijk deze video » Nieuwe Spike Lee-film Da 5 Bloods 12 juni op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Nieuwe serie Snowpiercer vanaf 25 mei op Netflix, bekijk de trailer


Bekijk ook deze trailersPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe serie Snowpiercer vanaf 25 mei op Netflix, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier